Mai totusi poti fi beat critsa ai persoana pe care chipurile o iubesti tare si tu ce faci o inseli? unde-i iubirea aia mare de care vorbeste? daca vrea sa fiti ca inainte sati demonstreze daca nu pare rau
eu i-am spus prietenului meu daca aflu ca a facut-o cu altcineva sau chestii de genu am terminato indiferent de cat de greu mi-ar fi. da asta e
multha bft:*
La 16 ani ar trebui sa te preocupe sa citesti o carte; sa gatesti sa pictezi; sa plantezi florii. este prea devreme sa ai un iubit. asteapta pina la 18 ani. sa umbli cu un baiat care nu bea ca sa nu te mai insele. daca te iubea nu te insela. o sa iti aduci aminte de ce a facut in orice clipa
Da sunt deosebiri...Il iubesti si asta e tot ce conteaza. Vorbeste cu el dai voie sa-ti explice. Siii fii sigura car trebui sa-l ierti. Doar ar trebui sa discutati.BAFFTA
Probabil ca e o diferenta, dar sincer, eu n-as sta cu un barbat care bea atat de mult incat isi schimba comportamentul. Data viitoare o sa te bata la betie si ma intreb daca ar fi vreo deosebire daca te-ar bate treaz sau beat.
Daca a inselat la betie, inseamna ca ori bautura e ceva care ii ia mintile. ceea ce nuºi bine din 2 motive :
1. La betie poate face orice, ca mai apoi saºti ceara saºl ierti
2. Nu e indicat sa ai langa tine un specimen care bea atat de mult incat nu mai stie ce face.
Nu stiu ce varsta aveti.
In functie de varsta voastra si de durata relatiei, tiºas putea spune daca iºas mai da o sansa sau nu.
In principiu nu. Pt ca, daca tot a facutºo, macar sa fie inteligent sa nu aflu.
Buna!
Ai putea sa il ierti cu conditia sa nu se mai intample. Daca stie ca nu se poate controla la betie, atunci sa o lase mai moale cu bautura. Vezi si tu cum se comporta, daca mai merita o sansa sau nu.
Daca se mai intampla o data sa te insele este foarte clar ca se va mai intampla si a treia oara si a patra oara si tot asa. In cazul in care se intampla asa, atunci eu te sfatuiesc sa ii dai papucii. Suferi pana il uiti (stiu ca ti se pare imposibil), dar nu suferi de fiecare data cand te inseala.
In principal te sfatuiesc sa ii mai dai o sansa. Acum ramane la latitudinea ta daca il vei ierta sau nu.
Sa ai o seara buna si sper sa nu mai ai parte de asa ceva.
Salut. Daca el te-ar iubi asa cum zice, nici treaz si nici la betie nu te-ar insela, indiferent de situatie. Ma gandesc ca poate el se foloseste de tine, sau poate chiar te iubeste, nu stiu ce crede el... dar oricum ar fi, tot nu ar fi trebuit sa te insele daca te iubeste. Iar prietenul lui sa isi vada de treaba lui, pentru ca daca el iti zice ca prietenul tau te iubeste, o zice ca sa il ajute pe el, nu pe tine. Gandeste-te bine, ca ti-ar fi mai bine fara el, adica fara unul care sa te insele iar apoi sa iti zica ca te iubeste, dar in fond, te duce de nas. Daca te-a inselat o data, te va insela inca o data, si inca o data... si tot asa. Sfatul meu e: NU TE LASA FOLOSITA DE CATRE NICIUN BARBAT. Ia atitudine in fata lui, si cu toate ca il iubesti, desparte-te de el, desi va fi dureros, ca daca vei sta cu el, te va insela din nou, vazand ca il ierti mereu. Stiu ca ti-e greu, te inteleg, dar crede-ma ca e mai bine fara el. Si fii sigura ca intr-o buna zi vei gasi acel "om" care sa te merite si sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Fruntea sus si sper sa iei decizia corecta pentru binele tau. Pupici
Buna
pai.in primul rand ar trebui sa isi rezolve problema cu bautura.
iar in al 2-lea rand... e dramatica treaba cu inselatul.pai daca te iubeste asa mult, de ce ii trebuie altele?
si app claudiea79.de unde stii ca are 16 ani?
ai dedus din candycane16?
asta inseamna ca tu ai 79.si ca poti conclude ca traim intr-o noua era, cu noi idei.si mi se pare normal sa ai un prieten chiar si la 16 ani.
nu sa ajunga saraca fata la 18 ani si sa se combine cu unul.atunci ce face?
sa posteze la 18 ani o intrebare de genul:cum se saruta? sau:m-a luat de mana. ce inseamna?
nu! e ceva firesc si normal sa ai un prieten la 16 ani
Mmmmm asta e foarte naspa, si fapta e deja facuta, acum tot ce conteaza e iubirea voastra si daca poti sa trci peste asta fara sa ii scoti ochii mai tarziu. dar iainte sa il ierti cerei sa se lase de baut daca te iubeste nu? si daca chiar te iubeste cu adevarat o sa o faca si pe asta. sper ca te-am ajutat cu ceva
Hmm.cum simti tu daca il iubesti si crezi cu adevarat ca te iubeste iarta. l dar pe parcurs mai scoate. i ochii ca te. a inselat ca sigur nu v. a mai face asta daca e un tip simtit ca. l v-a deranja ca ii reprosezi si ii vor veni mintile la cap succes
Evindt ca exista deosebire. cand o faci treaz esti constient de consecinte si o faci din dorinta sau din alt motive intemeiate. pe cand la betie nu mai prevaleaza contiinta, adica mai bine zis nu esti constient de ceea ce faci. faci totul ce-ti trasneste prin cap, dar afara sa poti gandi la consecinte etc.
eu cred ca daca il iubesti iarta-l, pacat ar fi sa se piarda un cumplu. sa fi fpost tu cea care a inselat poate aveam sa zic altceva, dar daca el a afacut-o. atunci iarta-l
bafta
Am fost inselat de doua ori in decurs de 1 an jumate. Poate sunt prea bland, prea bun, dar i-am oferit clipe minunate, devotament, sinceritate si o iubire curata.am 30 de ani si ea face 20 in curand.Ne-am asumat amandoi diferenta de varsta, constienti fiind.Am fost al doilea barbat din viata ei si primul oficial(cu primul a fost 2 ani si ceva pe ascuns)Prima data m-a inselat la 2 luni de cand am inceput relatia cu fostul.Am aflat tarziu, simtind ca s-a intamplat ceva intr-o seara cand eu o asteptam.Am tot batut-o la cap si peste 3-4 luni de la eveniment mi-a recunoscut cu juma de gura.Am fost distrus! Nu mai mancam fumam in nestire, ce mai...Am trecut cu greu, am iertat dar n-am uitat.Chiar dupa ce mi-a zis, zile in sir, poate luni i-am tot scos ochii cu faza aia.Cand nu se simtea bine, cand eu vroiam sa facem dragoste mai des si mai mult (mentionez ca ea isi doreste cam de 2 ori pe saptamana) si ea zicea ca nu poate sau hai mai bine maine, eu imediat ma gandeam la ei 2. Ii ziceam: Bine ca pe el nu l-ai refuzat! A trecut greu cu timpul... Efectele s-au vazut imediat ca vrea sa indrepte relatia noastra. A fost mai deschisa, ma incanta. 1 an a durat tot! In martie 2010 s-a angajat la o fabrica din apropiere.Am atentionat-o din instinct sa aiba grija ca sunt multi golani care profita etc.Alaltaieri amvorbit cu ea ca de ce nu ne mai trimitem sms de noapte buna, frumoase, vorbeam in ultima luna foarte putin 1 minut sau 2 pe zi. Mi-a zis ca de ce m-am racit eu asa si ca nu poate sta de vorba cu mine ca tot suparat sunt. I-am zis, pai hai sa avem o discutie sa indreptam.Seara ne-am vazut la ea acasa si tot nu a inceput sa zica nimic.Am scos foarte greu vorbele din ea, tot fragmentat. Mi-a recunoscut ca e cu cineva de 1 luna dar numai s-au sarutat.Bineinteles ca nu am crezut-o si nu o cred nici acum ca nu a fost mai mult decat sarutari. I-am zis sa se destainuie daca ma vrea inapoi.Tot adevarul poate sa mai vindece a 2-a rana facuta de ea.ieri am lesinat la serviciu, nu am mancat nimic.Ma tot intrebam, cum de s-a ajuns aici? Eu am masina si nu imi permit sa o insel si oportunitati ar fi dar nu am nevoie fiindca o iubesc si sunt multumit cu ea.Niciodata nu am avut mai mult de o prietena.Am fost si sunt corect. Tentatii exista cum i-am zis si ei, dar de la pofta si pana la fapte e cale lunga mai ales daca ai pe cineva. M-a mintit din nou.Nu mi-a zis tot.Am tinut mortis sa vorbesc cu el. Ea ca nu vrea sa mai dea ochii cu el, bla bla.intr-un final m-a sunat el.Am avut o discutie civilizata, nu am nimic cu el ca e singur si are tot dreptul sa aiba relatii, dar SURPRIZA!: mi-a zis ca a dus-o de cateva ori cu masina la examene si el intr-adevar a zis ca nu s-a culcat cu ea, doar s-au sarutat. Ea nu mi-a zis nimic de plimbari cu masina lui.Am sunat-o din nou.Alti nervi.De ce nu mi-ai zis si asta? Ea intruna iarta-ma! De ce ma doreste aceasta fiinta? Sa ma foloseasca ca pe o carpa? Nu am existat in ultima luna? Ne intalnim zilnic(locuim in aceeasi comuna) dar se stie preface foarte bine. Daca iubesti : simti ca nu e ceva in regula! Uite ca am abordat-o si am scos din ea ceva, dar ma doare rau sufletul si nu stiu daca mai merita ceva de la mine.Nu o mai cred dupa atatea minciuni si tradare. Ei poate ii e rusine de lume sa ne despartim ca eu o sa spun motivul despartirii si se face de ras. Ce sa fac oameni buni? Cata suferinta poate rabda un om normal?