| QuasarNT a întrebat:

M-a inselat prietena, m-a mintit 9 luni de zile, s-a culcat cu altii. nu i-a lipsit nimic din partea mea. vreau sa trec peste relatia asta, e foarte greu... daca ea face orice lucru`, deja mi se taie cheful de tot. ce sa fac, sfaturii. va rog

11 răspunsuri:
| Laurentiu_4547 a răspuns:

Mergi mai departe, nu te mai gandi la ea si totul o sa fie bine. Deja ea apartine trecutului si tu mergi spre viitor. Ca sa o uiti mai usor distreaza-te mergi prin cluburi cu prieteni, prin oras, ocuta-ti timpul cu ceva ca sa o uiti mai usor. Bafta

| RAY a răspuns:

In primul rand poti dovedi asta sau doar crezi asta? crede-ma ca nu e bine sa afirmi chesti de astea fara sa poti dovedi poate te-a lasat si de asta crezi asta, nu uita hotul neprins e negustor cinstit
eu am observat ca femeia nu te lasa fara ca barbatul sa aiba o vina, poate nu ai bagat de seama dar ea a acumulat si acuma te-a lasat, data viitoare ai mai mare grija la fete, sfat personal nu crede in femeii niciodata

| h3r a răspuns:

Greșit, n-ai nevoie de altă fată acum.

Îmi pare rău pentru tine, vreau să treci peste. Și vei trece.
Gândește-te doar la posibilitatea că vei avea pe altcineva care te va iubi așa cum meriți, care nu te va înșela și va exista doar pentru tine.

Nu te-a iubit, fii tu fericit că ai iubit-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Dupa o despartire nu e loc imediat de alta relatie.Iesi cu prietenii, o sa gasesti o fata si pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău pentru tine, dar știu că asta nu ajută deloc.
Rupe orice legătură cu ea.Nu te mai uita la poze cu voi doi, când îți vine să te gândești la dânsa repede ocupă-ți timpul.
Fii ocupat! Treptat, interesul pentru ea va scădea și o vei uita.Momentan,e important să accepți ce s-a întâmplat.
A fost o etapă urâtă peste care trebuie să treci.
În fond, în tot răul e un bine. Ce ai învățat din asta? Să nu ai încredere maximă în nimeni, până când nu ești FERM CONVINS că acea persoană merită tot ce îi oferi, inclusiv încrederea și iubirea.

Stai pe tușă.Nu căuta să te implici în altă relație pentru că vei face rău altor persoane și nu e bine.
La un moment dat, va apărea acea fată care să îți stârnească brusc interesul și care îți va da lumea peste capbig grin
Ai grijă de tine și nu te mai măcina pentru cineva care nu te merită!

| chazz a răspuns:

Lasa-i pe "filozofii" astia, timpul o sa treaca happy, nu te poti opune sentimentelor tale.
Numai bine!

| LovellyAngel a răspuns:

Cauta alta fata, una cuminte. Si spune-i respectivei cu care ai fost sa te lase in pace... Daca o vei ierta, ai fi un mare fraier. Nu te lasa pacalit de incercarile ei de impacate.

| NoNameexd a răspuns:

Să ști și tu că timpul nu vindecă nimic,ci doar te face să te obisnuiești cu ideea. Faptul că ți-a făcut acest gest urât,tot ce trebuie să faci este să-ți găsești altă fată care să te poată înțelege,să te ajute să treci peste și care să poți să ai încredere. Roata se întoarce, exact în momentul în care ți-ai găsit pe cineva și o să o uiți, o să se întoarcă la tine și o să te implore s-o ierți, dar va fi prea târziu, cum se întâmplă de obicei.Nu fi trist, viața e prea scurtă ca să dai timp nefericirii. Pur și simplu impuneți ție că nu te-a meritat, meriți ceva mult mai bun și nu îți merită atenția nici măcar un "Bună". Sper că te-am ajutat cât de cât.Multă baftă!

| Mytsaa a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa-ti cauti alta fata inca, te vei gandi la fosta si o vei rani pe actuala.Nu-ti zic nici sa ramai singur.Incearca cumva sa o iei de la capat dar lasa timpul sa treaca pana sa incepi o relatie.Iesi cu o fata la un suc, la o plimbare, ca intre prieteni si daca e sa fie, cand te simti pregatit, incepe o relatie.happy

| kmidodo a răspuns:

Sa te gandesti ca nu esti primul care trece prin asta.Sa alegi si cu mintea nu numai cu simturile.Uit-o.Cauta pe altcineva. Observa daca te cauta ea si daca incearca sa afle ce doresti, ce gandesti, ce simti. Daca nu e interesata de nevoile si problemele tale si te intreaba doar cand si unde va gasiti sa mergeti sa va distrati -pe banii tai-las-o! Vei suferi la nesfarsit daca te vei indragosti doar de fete BUNE pe dinafara si goale pe dinauntru.Asta e valabil si pentru fete.

| Robery568 a răspuns:

Nu te mai gandi la ea.