Se spune ca odata ata rupta orice nod ai face tot se simte acolo unde e rupta.si daca intr-un cuplu nu exista incredere e ca si cum ai construi o fundatie de paie care este foarte fragila. astfel de cupluri greu se mai pot redresa in viitor avand in vedere si varsta tanara pe care o aveti. eu te sfatuiesc sa mergi inainte si sa incerci sa uiti de trecut in dragoste nu este loc pentru conversatii pe mess cu alti baieti si nici de infidelitate deoarece acest lucru se intampla atunci cand nu avem nici macar un gram de respect fata de partenerul nostru si daca nu avem respec inseamna ca nu exista iubire. ai procedat foarte corect cu siguranta nu ai sa o uiti niciodata dar cu siguranta ai luat decizia corecta.nu are de ce sa iti para rau ca nu cred ca ai pierdut ceva de care aveai mare nevoie in viata. adunati prieteni pe langa tine si asa are sa iti fie mai usor sa treci peste anumite lucruri.succes si numai bine
Da ai procedat foarte bine, stiind ca in ziua de azi sa ai o relatie e un risc si inselaciunea apare la fiecare moment. Poate intr-o zi vei gasi pe cineva care iti corespunde.
Da. Daca te. a mintit o data si te. a inselat. Nu ar fi ezitat sa o faca si a doua oara
E mai bine asa pentru tine.Stii cum e"un shut in fund e un pas inainte".
Omul din greseli invata!
succes pe viitor si sa fi iubit
Da ai procedat foarte bineca ai pus punct relatiei. Daca te-a inselat o data cu siguranta o va face si a2a oare.
Nu bine foarte bine
Cine stie daca stie daca te iubea pe tine sau avantajele care le ai
Ai procedat foarte bine ea t-ea mintit si t-ea inselat. Deci imi pare rau orcm succes pe viitor
Nu ai reactionat corect, ai reactionat mult prea corect. Fara razbunari fara nimic?!?! Nu stie ce a pierdut...
Ai facut foarte bine.
Va multumesc tuturor pentru parerile voastre, ma vor ajuta foarte mult chiar daca eram 99% sigur Mai astept si alte raspunsuri, multumesc.
Eu zic ca nu te merita si ai procedat corect punand capat relatiei.gaseste-ti pe altcineva care sa te iubeasca cu adevarat si care sa nu te faca sa suferi. o sa fie greu pana o vei uita. dar o sa treca. succes
fundita?
Marius, se pare ca din iubire si pentru iubire poti face multe.Nu stiu cat de mult te-a afectata faptul ca ea s-a culcat cu un alt barbat, dar daca inca o mai iubesti si crezi ca poti sa treci peste acest impediment, eu zic ca merita incercat.Insa! daca, nu poti uita si aceasta imagine te bantuie, sfatul meu este sa pui punct acestei relatii. Si asta cat mai curand! Aceeasi intamplare am trait si eu cu iubitul meu, doua saptamani inainte de nunta.Am decis sa pun punct.Nu cred ca am iubit sau voi mai iubi vreodata pe cineva, cum l-am iubit pe el, dar nu regret nici o secunda ca ne-am despartit...la fel cum Arual spunea, daca te iubea cu adevarat nu te insela.La fel si in cazul meu, daca ma iubea cu adevarat nu se culca cu una dintre prietenele mele, doua saptamani inainte de nunta noastra(. au trecut ani de atunci, inca mai doare, dar, cum am mai spus, nici acum nu l-as ierta, cu drag o persoana oarecare
George0197 întreabă: