Relatia dintre voi nu este ceea ce ar trebui sa fie intre doua persoane care se stimeaza reciproc. Se pare ca nu este capabil sa se debaraseze se viciile care de obicei se amplifica in timp. Este alegerea ta daca doresti sa-ti continui viata alaturi de o persoana iresponsabila.Pa,pa.
Bună!
Consinder că aici trebuie să se termine totul.
Nu trebuie să accepţi să-şi bată el aşa joc de tine.
Cum ai spus şi tu, mai bine suferi acum o perioadă decât toată viaţa. Nu mai repeta greşelile părinţilor.
Sunt destui băieţi şi ai de unde alege, poate chiar mai buni. În ziua de astăzi nu se mai merită să faci d-astea.
Gândeşte-te bine! Este viaţa ta si trebuie să fie una frumoasă pentru că este scurtă. Una ai şi trebuie să o trăieşti, să te bucuri de ea, nu să fii bătaia unuia de joc, să profite de tine şi altele. Mai întâi trebuie să fii tu fericită şi să te simţi bine. Lasă-l!
Sper să iei o decizie corectă şi îţi urez numai bine!
Chestia cu "orgoliul barbatesc" e cam ca si importanta lungimii pentru femei (50-50). Eu pot plange si cand vad un pom in ploaie (intentionat).
Eu i-as da papucii... (Inainte de asta i-as spune ca un baiat cu X6 si vila in Hawaii statea dezbracat in fata mea si eu l-am refuzat).
Parerea mea este ca ai face o mare greseala daca i-ai mai da o sansa.
Deja ai facut o greseala ca te-ai atasat atat de mult de o persoana care are jocurile de noroc printre alte vicii.
Atat timp cat "i-a intrat in sange" (Baga toti banii la 2 zile), dupa cum spui tu, crede-ma ca e foarte greu sa renunte la ele.
Este alegerea ta ce faci mai departe, dar pentru binele tau, sper sa iei in considerare ce am scris mai sus.
Am o prietena care a fost aceeasi situatie, la fel pretenul ei avea astfel de vicii, cu mare greu dar am convinso sa renunte la el, ii provoca doar suferinte, imi era si mi-e greu cind o vedeam suferind, acum este cu un alt baiat fericita...te sfatui si tu sa-l lasi, o sa suferi un timp dar o sa merite acest efort te asigur! Succes si mediteaza bine inainte de a face un pas!