| Maximilian97 a întrebat:

M-a inselat. Sper sa nu ma luati la misto si sa nu fiu ignorat
Salut TPU. De cateva luni am inceput sa ies cu o fata (prima mea iubire sa zicem) totul era bine pana in saptamana aceasta, am iesit ultima data cu ea marti, ieseam aproape in fiecare zi, dar hopa straight face joi am intrebat-o daca vrea sa iesim, a zis ca are pictura, mai tarziu tot joi m-i-a zis un amica ca ea habar nu are sa deseneza m-am gandit ca e geloasa sau ceva de genu straight face In fine, am iesit seara cu amicii la fotbal, in pauza am plecat sa iau ceva de baut cand m-am intors mi-a zis un amic ca i-a vazut pe aman2 impreuna tinindu-se de mana, in clipa ceea am vrut sa ma duc la ea acasa si sa-i sparg capu dar m-au linistit baietii, vineri m-am prefacut ca habar nu am despre cele intimplate vorbea destul de normal, m-am simtit foarte aiurea aceste 3 zile, reflectand asupra acestor lucruri deci nu stiu ce sa fac sa-i sparg capul ei sau lui huh happy schimba oare ceva? sa fac ceva cu mine? merita sa ma ucid pentru o c**va straight face? tin foarte mult la ea si posibil sa o iert, dar daca se poate repeta la dracu imi trebuie asa relatii straight face
Voi ce ziceti? Sper sa nu ma luati la misto si sa nu fiu ignorat

Răspuns Câştigător
| Camelisa a răspuns:

Buna, eu spun ca trebuie sa iti pastrezi calmul oh go on nu se merita, eu inteleg ca ai tinut la ea, si ca poate tu la randul tau ai fost fidel dar repet...nu se merita. Poti fi tu mandru de tine, explica.i ca tu nu esti baiata de joc a nimanui.Si crede.ma daca ai dat peste o fata ca ti.a facut asta, nu inceamna ca toate sunt la fel, si nu se merita ca urmatoare sa primeasca"razbunarea"pentru cea de dinainte.Doar incearca sa te calmezi si sa treci peste, repet NU esti bataie de joc a unei... tipe (daca pot spune asa) mergi inainte cu CAPUL SUS.

13 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Vorbeste domne cu ea.Ia-o pe ocolite si incerca sa o prinzi.Gen intreab-o ce a desenat joi si ia un creion b2 sau b3 de desen la tine si o foaie si pune-o sa ii deseneze ca sa te convingi ca stie sau nu stie, nu ne neaparat sa cumperi acuarele ca doar nu o sa o pui sa picteze pe strada.Si dupa daca nu vrea sa iti deseneze sau deseneaza ceva in batjocura intreab-o asa :"Deci unde ai fost joi, te mai intreb odata?(voce blanda), ......de ce ma minti cu cine ai iesit?(voce blanda). Daca iti spune mai da-i o sansa daca te minte in continuare sterge-o din minte nu te merita.

| Onn3 a răspuns:

Si inca ceva o simpla tinere de mana nu inseamna inselatorie, poti sa faci un pic pe detectivu daca crezi ca te insala.

| Maximilian97 explică (pentru Onn3):

In 3 zile multe se pot intimpla, de cand nu am mai vb cu ea ^^ apropo imi place ideea ta s-a se prinda ea singura

| Onn3 a răspuns (pentru Maximilian97):

Da mersi

| alinutzaap a răspuns:

Lol. calmeaza`te si uit`o!
Nu tee iubeste deci nu are rost sa te mai gandesti la ea.
Mai sunt fete pe lume, stai linistit!

| RAY a răspuns:

Nu merita, data viitoare numai crede in ele crede-ma ca e mai bine

profil =blog

| neutrino a răspuns:

Nu te-a placut si ti-a dat papucii. Daca doresti sa-ti curga nasul dupa ea, esti liber sa o faci. Atunci cand a fost cu tine, nu mai era curva?

| catablondu a răspuns:

Salut, spartul capului nu e o solutie. Daca te-a inselat, inseamna ca nu e de tine. Intr-o lume plina de fete dragute, trebuie sa fii nebun sa iti iei viata pentru una care s-a dovedit a fi neserioasa. In alta ordine de idei, nu lua o decizie pana nu te convingi de adevar. Daca nu ai vazut cu ochii tai, e posibil sa nu fie adevarat.

| December a răspuns:

Stai bland tongue. S-a plictisit repede de tine si te-a lasat. Big deal. La ce are rost sa-ti mai bati capul? N-o lasa sa-si mai bata joc de tine. Cauta pe altawinking mai sunt destule.

| pacoste a răspuns:

In primul rand nu e curva doar pentru faptul ca s-a plimbat cu altul de mana.E o persoana mincinoasa? DAAAA.Iar persoanele asa nu se vor schimba pana cand nu vor primi un bobarnac de la destin.Eu cred ca daca ii vei mai da o alta sansa e foarte posibil sa te ia de...fraier.Esti tanar, sunt 3 femei in Romania pe cap de barbat.

| Maiiia a răspuns:

Buna! Stiu exact cum te simti. Si fostul meu iubit m`a lasat pentru o tarfa si i`a parut rau. Ce trebuie sa faci tu este sa nu o jignesti las`o asa.Trebuie sa te desparti de ea,nu are rost sa o ierti chiar daca ti la ea.O persoana care tine la tie nu te inseala. Daca o ierti se va repeta, asa a patit si fostul meu. Faci cum crezi dar e un om de nimic daca face asta. Daca te vei desparti de ea si pei continua sa-i arati ca nu-s pasa de ea iti va fi mult mai bine, decat sa fi umilit de o tarfawinking. Asta e sfatul meuwinking acum tu decizi. Stiu a tie greu pentru ca ti la ea, dar ei ii esti indiferent chiar daca tine la tine m, acar un pic esti un fel de"carpa" pentru ea. Acum tu decizihappy

| Maximilian97 explică (pentru Maiiia):

Inteleg, dar daca s-a plictisit de mine putea sa-mi zica direct in fata si sa nu zica ca are pictura sau alte prostii hmmmm...
Mersi!
Multumesc tuturor pentru sfaturi, m-a despart de ea si basta "daca faci rau, rau gasesti" nu? poate o pateste si ea si dupa va realiza cum e.

| Biuletss a răspuns:

Eu ti-as spune sa vorbiti despre ce s-a intamplat si daca si ea tine la tine cu adevarat ii v-a parea rau.Eu cred ca ar mai merita o sansa penrtru ca oricine greseste.Dar desigur sansa aceeia ar meritao daca tine la tine si daca se straduieste si ea sa lamuriti situatia. Sper ca te-am ajutat