| janynn a întrebat:

M`a intrebat direct ce`mi doresc sa fie intre noi, deoarece el considera ca eu vreau "o relatie serioasa, bazata pe prietenie, intelegere, sinceritate, sa nu ne pupam d la prima intalnire", dar considera ca la varsta lui (29) nu mai are rabdarea necesara, iar eu avand 19 ani considera ca nu ar ajunge undeva relatia asta, plus ca suntem vecini de bloc si ii este teama ca daca se ajunge la o despartire ne vom dispretui si nu ne vom mai vorbi. Insa eu, fiind orgolioasa nu i-am recunoscut ca, chiar asta`mi doresc.si acum nu stiu c sa mai cred si c sa mai zic. mi-e rusine sa-i spun in fata ca asta`mi doresc d la el si i-am trm un mesaj spunandu`i ca varsta pentru mine nu este un impediment.nu mi-a rasp la msj pentru ca nu are credit, dar dupa cum il cunosc imi va spune cand ne vedem fata`n fata.nu stiu cum sa mai procedez, sa mai incerc sa fac ceva?! el mi-a spus ca nu-l deranjez si ca`i face placere ca vorbim si ca are nr meu.eu il plac f mult, si din privirea lui imi dau seama ca si el... dar stiu ca se teme de diferenta d varstasad

2 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Varsta nu conteaza, sentimentul conteaza...fa tu primul pas ca altfel o sa regreti ca ai ezitat toata viata.

| oana76 a răspuns:

Pai spune-i ca tu nu vrei ce vrea el