Nu cred ca este bine, este totusi o ruda destul de apropiata... poate nu stiu dupa gradul 3 este mai acceptabil dar asa nu prea cred. sper ca am ajutat
Sunt mii si mii de baieti pe lumea asta...
Uite... Cel mai bun prieten al meu dintre baieti este varmiu. si e de gradul 2, e dragut el asa dar niciodata nu m-am gandit sa fiu cu el) E rusinoasa chestia asta. totusi e varmiu! Mai sunt o groaza de baieti
Nu se poate din punct de vedere legal sa ai relatii cu grade familiare mai mici de gradul 3
acum depinde de moralitatea ta si a lui
Nu in nici un caz cu un verisor de gradul 2. daca era 3 mai mergea dar asa e prea apropiat sa-si gaseasca altu
Nu poate fi cu el... Daca se casatoresc vor avea mari certuri in familie si nu va fi niciodata o familie fericita...Iar daca fac copii acestia pot fi bolnavi sau nefericiti este un mare pakat.Si fratele meu este intr-o relatie cu o ruda f indepartata si nu din acelasi sange dar mama tot ii interzice sa fie cu ea pentru ca totusi sunt rude si vor fi nefericiti:d sper ca te-am ajutat funda?
Legea nu permite casatoriile pana la grad 4 de rudenie (se termina la veri de grad I). Varul de grad II, se afla in grad 5 de rudenie, asta inseamna ca verisorul de grad II ii poate pune legal vergheta prietenei tale!
Verii de gradul 2 sunt rude de gradul 6. Legea permite casatoria intre veri de orice grad.