Numai lasii se sinucid, nu stiu de ce vrei sa se intoarca la tine din moment ce te a parasit, oricum nu va fi ca la inceput chiar daca s-ar impaca cu tine si daca te a parasit inseamna ca i-a trebuit 2 ani sa isi de a seama ca nu esti de nasul lui
O sa-ti treaca. Decat sa stai cu unul care sa te iubeasca din mila, mai bine ai rabdare un pic si discuti cu lumea despre tot ce s-a intamplat, pana o sa-ti treaca. O sa fie bine Toti ne simtim la fel cand suntem parasiti de catre o persoana pentru care am face orice. E greu la inceput, dar o sa fie bine dupa. O sa-ti aduci aminte si o sa razi. N-o sa mai vrei asa ceva! Iar cu sinucisul nu rezolvi nimic. Baieti mai sunt. si multi ar face orice pentru o fata. Asa ca n-are rost sa stai dupa unul caruia nu-i pasa.
"As face-o acum dar nu ma mai vrea". Domnisoara, cum poti sa spui asa ceva?
Te-a lasat pentru alta si tu inca ai face orice pentru ca acest jegos sa se intoarca la tine, chiar daca te-a inselat.
Lovitura asta ar trebui sa te faca mai puternica, mai matura si mai serioasa! Cand vezi ca un om nesimtit isi bate joc de sentimentele tale, atunci pleci! Nu astepti sa vina el inapoi sau mai ales sa te rogi si sa te pui in genunchi in fata unuia pentru care esti egal cu 0.
Daca te-a inselat si te-a parasit, foarte bine! Inseamna ca nu te-a meritat, si-a batut joc de tine si pur si simplu, Doamne, Doamne vrea ceva mai bun pentru tine.
Curaj!
As vrea sa-mi spui care este diferenta dintre sfaturile mele si sfatul tau? Nu inteleg "nebagarea" ta in seama cu raspunsul meu!
Presupun ca esti un copil-baiat, care se trezeste sa faca pe desteptu' si sa jigneasca.
Nu imi vorbi tu mie despre iubire, pentru ca ma indoiesc ca esti sigur de ceea ce scrii.
Inainte sa te trezesti tu asa mai expert de fel, invata sa vorbesti civizilizat.
As aprecia sa nu raspunzi, chiar nu se merita sa vorbesc cu un necivilizat si un imatur.
Sunt foarte sigur de ceea ce am postat.tu ar trebui sa lasi glumele acasa ca sunt satul de "doamne" ca voi."As face-o acum dar nu ma mai vrea". Domnisoara, cum poti sa spui asa ceva?
Acest mesaj poate avea mai multe intelesuri.iar eu as aprecia daca ti-ai sterge contul .
numai bine! sper sa iti revina mintea la cap si sa lasi fitele acestea.
Inteleg prin ce treci. Dar viata nu se termina aici. Capu' sus. Din cate am citit, observ ca el nu te-a iubit... Daca te iubea cu adevarat, nu te umilea in halul ala. Baiatul ala nu te merita. Sunt sigur ca esti o fata de treaba, care chiar stie sa iubeasca, si ar face orice pentru cel pe care-l iubeste. Dar iubirea adevarata e atunci cand ambele persoane, implicate in acea relatie, se iubesc. Din cate observ doar tu l-ai iubit, in timp ce pe el il doare undeva. De cele mai multe ori viata nu e dreapta, nu e corecta. Iubirea ar trebui sa fie ceva inaltator, ceva sublim, ceva atat de frumos in cat sa nu-l poti descrie in cuvinte.Pacat ca sufera doar cei care iubesc...dar asta e un avantaj, ne face mult mai puternici toata aceasta suferinta.Gandeste-te ca acolo undeva, exista cineva care te iubeste cu adevarat, si tu pe el.
Vai mama ce-ai? Calmeaza-te!
Intelege ca nu iti trebuie langa tine pe cineva care nu te vrea... Faptul ca ti-a reprosat ca nu te-ai culcat cu el este...wow ) Frustrat baiat!
Viata e superba...si o sa mai suferi o gramada. Nu mai pune la suflet fiecare esec. Asta e dinamica relatiilor : au un inceput si un sfarsit. Zi mersi ca nu ai pierdut si mai mult timp cu el!
Si daca te culcai cu el ce zicea : ai fost t***a mea, am facut ce-a vrut cu tine acum pa!?
Asa macar ai iesit cu onoarea intacta si gata sa iti deschizi sufletul catre noi experiente.una mai frumoasa ca alta.
Asa ca respira, multumeste lui Dumnezeu ca ti-a aratat adevarata fata a acestui individ si zambeste. Chiar daca la inceput zambesti fortat...vei vedea ca incet incet va veni din inima...si-o vei simti usoara si fericita
Te rog sa mergi mai departe....inteleg ca iti este foarte greu.Nu vreau sa te intristez mai tare dar acest baiat nu merita deloc in cele spuse de tine.Trebuie incetul cu incetul sa iti revii pentru. a revenii totul normal si gandeste ca nu esti singura. Daca o sa te sinucizi familia ta cum crezi ca se va simti? Incearca sa reflectezi asupra situatiei.Sentimentele slabesc oamenii si ii duc la disperare.
Las-o mai moale si punete si mananca mai intai. Gandesti mai bine cu ceva in stomac. E nasol te inteleg. 2 ani nu-s chiar de ici de colo. Dar trebuie sa te gandesti ca nu e pentru tine, ca nu te merita daca a facut asta. Mai ai timp arhi suficient sa-ti revi, sa mergi mai departe si sa gasesti pe altcineva. Demonstreaza-ti ca nu esti slaba
Trebuie sa vezi si partile bune ale vietii. Cred ca ar trebui sa te calmezi si sa incetezi sa mai gandesti atat de gresit.
Viata e frumoasa si trebuie traita, invata asta .
Nu poti sa traiesti fara el? Dar inainte sa-l cunosti cum ai putut sa traiesti? Gandeste-te la asta. Viata merge mai departe!
Hei stai linistita nu este sfarsitul vietii! inteleg cum este atunci cand te paraseste cel pe care il iubesti, te paraseste pentru alta... Si eu am reactionat doarte urat ma izolasem total, nu mai voarbeam deloc cu ai mei, nici cu prietenii, nu mai mancam, nu mai ieseam afara din casa, simteam ca ma apasa ceva pe inima. Am incercat sa vorbesc cu el dar mi-a zis ca relatia noastra nu a insemnat nimic pentru el si ca sunt o prostuta' daca incerc sa il mai caut. Mi-a zis ca daca si el ma iubea nu m.ar fi lasat pentru alta mai "buna". Asta s-a intamplat acum un an. Atunci am hotarat sa ma schimb, sa nu mai fiu acea fetita "timida" si "prostuta". A trecut ceva timp de atunci, nu il mai vedeam deloc, cu timpul am inceput sa imi fac prieteni noi si l.am uitat. Acum cateva zile m.am intalnit cu el din intamplare pe strada, ma salutat, mi-a zis ca m-am schimbat. in sensul bun, mi-a zis ca mam facut mai frumoasa si mai indrazneata, m-a intrebat de ce nu eram asa si cand aveam o relatie cu el, pur si simplu m.am uitat in ochii lui si am plecat fara sa imi iau la revedere.
Crede-ma ACEL BAIAT NU TE MERITA DACA TEA FACUT SA SUFERI IN HALUL ASTA INCAT SA NU ITI MAI DORESTI VIATA! TEA FACUT SA SUFERI PT CA NU TE-AI CULCAT CU EL ESTE UN TERMINAT, RETARDAT, HANDICAPAT, PROST, NESIMTIT,! Ai grija de tine si nu face fapte necugetate! :* VROIA DOAR SA PROFITE DE TINE, PUR SI SIMPLU TEAM FACUT SA IL IUBESTI CA SA TE CULCI CU EL...
Ar trebui sa an hero in seara asta daca tot esti asa trista.
Sau sa iji agaz.
Scumpa mea, nu uita, nu esti o c***a ca aia pentru care te-a parasit, si esti o domnishoara, schimba-ti poza de pe facebook cu un zimbet, si Doamne fereste de mai spui o data de sinucis, mor si blablabla... Draga, Viata continua si fara el, esti o fata frumoasa, desteapta si cool, si multi vor mai plinge si suferi din cauza ta! Capul sus si da-l naibii! Bafta si sa te vad cu intrebari de genu : "Pe care din ei sa-l aleg. Unul e frumos, iar celalalt e bogat?"Ok? Bafta si Be happy!
De ce sa te sinucizi? doamne fereste. Doar o viata ai daca te sinucizi nu vei mai avea niciuna si iti va fi dor de lumea aceasta.si dupa aceea iti reprosezi ce proasta am fost ca am facut asta.
Asa gandeam si eu inainte,dar mi-a trecut foarte repede,respecta-te pe tine ca femeie mai intai,acest baiat nu merita iubirea ta sau lacrimile tale,acest baiat daca te-a umilit nu e pentru tine,daca te vei intoarce la el si vei face sex cu el,te va parasi asa cum a facut-o acum,nu e un capat de lume serios,trezeste-te din lumea asta sumbra in care te afli acum, sunt unii baietii care chiar au sentimente, nu te limita la baiatul asta, stiu ca ai avut sperante cu el dar atata timp cat te-a lasat pentru alta nu merita, serios, a stat 2 ani cu tine pentru ca vroia altceva de la tine,si pun pariu ca a facut-o si cu altele cat timp statea cu tine,si sinuciderea nu e o solutie pentru ca nici de mila nu iti va plange,se va spala pe maini de tot,traieste-ti viata, esti tanara, mai sunt baieti la orizont, ai grija de tine, succes, sper ca te-am ajutat.
Daca te-a parasit pentru ca nu vroiai sa te culci cu el nu merita osteneala! daca se intoarce la tine doar pentru sex apoi te paraseste ce o sa faci? mai bine te calmezi si iti gasesti un baiat care sa te respecte si sa te iubeasca sincer
Hei gandeste-te ca poate cineva acolo sus te iubeste si iti pregateste ceva cu adevarat special care sa te aprecieze si sa te iubeasca.nimic nu este intamplator.
WeAreSmart întreabă:
TPU3455353576 întreabă: