Oups...nasol moment! Cred ca erai in stare sa intri in pamant de rusine. Daca mama ta nu ti-a reprosat nimic este posibil sa inteleaga ca treci printr-o perioada mai dificila(de
cunoastere a sexualitatii)... Sincer? Eu nu cred ca va uita vreodata asa ceva. Ca sa scapi de rusine discuta cu tatal tau despre asta! Tatii intotdeauna inteleg chestiile astea si cu siguranta el mai departe va discuta si cu mama ta.
Pustiule sa stii ca la varsta ta unii zic ca este normal unii nu, dar eu iti zic ca nu e normal sa te masturbezi.DE CE? foarte simplu,cand ajungi mai mare vei avea mari probleme,poti sa te inbolnavesti,sa nu poti sa iti faci o familie(ma refer ca nu vei putea sa ai copii),pe plan teologic e foarte grav sa te masturbezi,e un pacat foarte greu, Dumnezeu vede ce faci si vei fi pedepsit pentru asta, iti versi samanta pe pamant.In vechiul testament un rege in loc sa se casatoreasca cu sotia fratelui sau(i murise fratele si a primit porunca ca sa o ia pe sotia vaduva ca nevasta)el nu a ascultat si isi facea laba(se masturba) si Dumnezeu l-a omorat pentru asta.Acuma vezi si tu ce consideri, alege cui i slujesti lu Dumnezeu sau lu mamona.
Frumos spune un sfant parinte:Toate imi sunt ingaduite dar nu toate imi sunt de folos.Mediteaza la ce ti-am zis!
din masturbare nu castigi nimic,dupa ce ejaculezi te simti aiurea,obosit. Sfatul meu ar fi sa nu mai faci chestia asta, cum au zis-o si colegii mei din TPU fa-ti o prietena, si ar trebui sa vb cu mama ta si sa iti cery scuze.
Si pe mine chiar azi m--a prins menajera dar mam rugat de ea sa nu le spuna parintilor si cred ca a inteles ma rog tineti gura k o sa treaca
Da si eu ma masturbez da inchid usa.fi atent nu trebuie sa-ti para rau periuada 13-16 ani e cea mai grea si DENISSE ARE DREPTATE DISCUTA CU TATAL TAU
Stai sa-ti zic un banc: -Auzi voi aveti un urs acasa?
-Nu, de ce?
-Pentru ca mi-a zis mama ta ca a vazut urme de laba in baie vai deci mor...trebuie sa recunosc si eu l-am prins asa de cateva ori pe fratemeu, se mai intampla...treci peste
Trebuie sa iti spun ca si mama ta nu a re bunele maniere pentru ca nu stie sa bata la usa cand este cineva in baie chiar daca este zi...Ai 15 ani si trebuie sa stie ca ai nevoie de intimitate...Si cand te-a vazut trebuia sa-i spui si tu ca doar iti scuturai cucu
Dragul meu prieten am niste sfaturi pentru tine care-ti vor fi de ajutor
1.Intimitate.
2.La varsta ta este ceva firesc.
3.Nu tie ar trebui sa-ti fie rusine ci mamei tale.
4.De cand ai fost prins ar trebui sa discuti mai mult cu tatal tau despre problemele personale (Fetele care sunt niste minunatii care trebuiesc respectate de asta vine alt sfat al meu sa-ti faci o prietena si sa-ti incepi viata sexuala, bine inteles ca nu este asa usor.)