E ceva normal sa te masturbezi, cu masura. Ca daca faci asta de nu stiu cate ori pe zi, e grav. Te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, si alta data te asiguri ca nu te prinde nimeni. Decat sa stai cu stres ca te prinde x sau y, mai bine astepti sa prinzi un moment in care esti singur acasa.
Depinde cati ani ai daca esti un pici...nai ce face daca esti mai mare pe 14-16 ani n-are nic te va intelege
))))))))))))))))
Vorbeste cu ea si asta e, s-a intamplat, nu mai ai ce sa faci! Oricum nu trebuia sa te prinda ca sa stie ca practici masturbarea; 90% dintre oameni o practica! Desi sunt pareri pro si contra despre asta!
19 :-s Eeeei, sora ca sora, ca si eu am turnat-o pe ea cand eram mai mic in momente de astea ( are 22 sor-mea ), deci am fi fost chit, dar asa... Nu am mai iesit din camera de 2 zile de rusine
Hai mei, da-i bice, vorbeste cu mama ta; oricum cred ca deja a inteles, dar asteapta sa vorbesti tu primul cu ea si sa-i explici; doar e mama ta si asa se cuvine; daca te face sa te simti mai bine, cereti, nu scuze, ci iertare! Hai, iesi din camera aia odata si sper ca in astea doua zile ai mancat! ))
Dupa intrebarea pe care ai pus-o eu nu-ti dau nici 10 ani dar no sa treaca de la mine iti dau 12 si sa stii ca esti fraier fara sa te jignesc trebuia s-o faci si tu cand esti singur acasa si nimeni nu te poate vedea
Acum hai du-te si cereti iertare si nu te mai uita pe redtube cateva zile dupa care poti linistit sa incepi iarasi dar fara sa te prinda maicata
OK?
Am si uitat de asta BTW, era o simpla intrebare pusa la plictiseala. Nu m-a prins mama ( din fericire )
Mutubal întreabă: