| ριтιкαα a întrebat:

M-a simt penibil sa intreb asa ceva aici, dar, sunt cu un baiat si el i-a spus prietenei mele, ca la mine tine dar iubeste o alta fata, nu stiu ce sa fac, in mod normal i-as da papuci dar 1. il iubesc 2. nu e o relatie care a inceput de mult.
Nu stiu ce sa fac, cum sa il fac sa ma iubeasca, nu vreau sa il pierd.

Fundaa la cel mai rapid si cel mai folositor raspuns, va rog fara jiggniri straight face

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu il poti forta sa te iubeasca, gandeste-te bine daca mai vrei sa stai cu el mai ales acum cand sti ca iubeste pe alta

| ριтιкαα explică (pentru mona):

Eu vreau doar sa stiu cum pot sa il fac sa se apropie mai mult de mine. Stiu ca nu pot sa il oblig si chiar de as putea nu as face-o, dar nu stiu cum sa-l apropi de mine straight face

| Justmeandmysmile a răspuns:

Mai,sincer,nu te lasa mai prejos. Daca iubeste o alta fata, stai linistita ca nu te iubeste pe tine, tine probabil la tine ca persoana.Nu te mai amagi,draga, imi pare rau sa ti-o spun. In viata mai si pierzi, dar de ce sa ramai cu cineva care oricum nu te iubeste? Poti sa te desparti de el, sa vezi ce face se intoarce la tine sau se duce la aia, dar este alegera ta. Multa bafta!

| neutrino a răspuns:

Imi place ca tie iti curge nasul dupa el, el iubeste alta fata dar tot tu esti cea care te crezi in stare sa-i dai papucii. Dar e bine ca esti cu el, il poti iubi linistita.

| milan9 a răspuns:

Chiar dacă veţi mai rămâne prieteni, trebuie să fii foarte precaută cu orice băiat în general, şi mai ales cu un "caracter" aşa instabil ca al acelui băiat în special!

| milan9 a răspuns:

Oricât de mare ar fi vulnerabilitatea ta ca fată, şi mai ales "iubirea", nimic nu justifică pierderea unor "lucruri" esenţiale armoniei de mai târziu!

| BiuuBiuk a răspuns:

Draga mea, am trecut si eu prin asa ceva, eu il iubeam foarte mult, iar el nu cred ca mai tinea la mine, in ultimul timp ne certam foarte des, si nah, pana la urma el s-a despartit de mine, crede-ma, am suferit foarte mult, dar m-am gandit "da-l dr**u, nu ma merita" si m-am gandit sa ma cuplez cu un timp caruia ii placea de mine de la el din clasa, dar la inceput pentru mine a fost ca o gluma sa stau cu el, si pe parcurs am inceput sa il iubesc foarte mult, si de fost chiar am uitat.te sfatuies sa incerci asta :X pupici si bafta :*