| Sara2 a întrebat:

M-am angajat la o firma dar sunt foarte dubiosi e cam firma fantoma, spalare de bani cred eu, imi pot da demisia la zi? ce pot sa imi faca daca imi dau demisia la zi? pentru ca mi-am gasit alt loc mai serios de munca, si cred ca ma vor obliga sa stau 14 zile in preaviz, ce pot face? ca trebuie sa incep dincolo

3 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Pai daca ai contract cu ei pe o luna trebuie s-a cam stai... daca nu ai, you can leave this company freely happy

| Zenithf a răspuns:

Mergi la inspectoratul teritorial de munca si te informezi acolo, vezi daca te-au angajat cu acte. Apoi uita-te si pe contractul semnat cu firma, trebuie sa ai si tu un exemplar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai normal asa si trebuie sa faci sa stai 15 zile in preaviz ca sa isi gasesca om, nu cred ca se leaga ei la cap daca un angajat pleaca, eu am lucrat la un salon si de abia de abia mi-au sat si mie concediu de a ma duce in vacanta la parinti.am fost plecata peste granita nu i-am sunat ca am ajuns cu bine nu nimica, nu au stiut absonul nimica cand m-am intros le-am pus demisia in mana si am plecat eu nu am mai sta in preaviz pentru ca eu lucram pentru 3 persoane si am vrut sa le fac bucat pentru ca isi cam batu-se joc de minehappybafa