| AlexandruIonuț1 a întrebat:

M-am angajat recent, iar la noul meu loc de muncă am o colegă de care îmi place. Am petrecut mai mult timp cu ea, am ieșit ca și colegi după muncă și avem gusturi comune. Doar ca sunt unele probleme: este, efectiv, cea mai tăcută si mai închisă în sine persoană pe care am cunoscut-o și cam antisocială. O avea legătură cu faptul că are doar 22 de ani, pe când restul sunt mult mai mari gen 41+. Eu am 31. Mă atrage mai mult fizic, e f deșteaptă și chiar i-am propus să o scot în oraș. Doar că ea, șocată puțin, a spus că nu are timp. Însă, cred că știe că îmi place de ea, în special fiindcă am și flirtat. În general, nu pare interesată dar știu și că o femeie vrea să fie cucerită. Nu știu dacă ar fi o idee bună să încerc mai mult de o atitudine friendly cu unele complimente subtile, ca să nu devină, după, awkward când ne vedem la muncă. Dar, mi-ar plăcea să ies cu ea și ca prieteni la un biliard sau în club, unde ne place amândurora. Asta doar dacă poate ieși din "carapacea antisocială". În general, îmi plac provocările, dar vă întreb: Credeți că merită efortul și există șanse, poate diferența de vârstă e impediment?

2 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Nu este diferenta mare de varsta, dar vezi ca nu cumva sa fie mai desteapta decat tine ca este neatragator pentru ea. Vezi ce subiecte ii plac si informeaza-te asupra lor ca sa o surprinzi cu informatii. Ai o viata, incearca din rasputeri si daca nu merge, alta. Poate ca va fi mai atrasa de tine cand vei fi un pic mai rece, pentru femei e neatragator cand barbatii sunt prea supusi.

| Violleta2022 a răspuns:

Fata este mai desteapta decat esti tu, odata ce te-a refuzat elegant si strict, asa um singur spui:
"Doar că ea, șocată puțin, a spus că nu are timp."

cand o fata te place nu refuza prima intalnire, amana alte chestii, dar prima oara nu refuza intanirea, iar daca o face, atunci este un REFUZ categoric.