Ami draga mea, la varsta asta baietii e clar ca doar asa ceva vor! Tu vrei profunzime de la colegii de 15 ani? Baietii oricum se maturizeaza mai greu asa ca obisnuieste-te cu alegeri superficiale din partea lor
Si nu uita Ami ca frumusetea vine din interior! Ai mai multa incredere in tine, in aspectul tau isi invata sa te placi asa cum esti.Acel "el" va aparea cand te astepti mai putin! Te pup.
Pai poate nai cautat destul mia sunt baieti pe lume nu doar cei care sau dat la acea blonda aspectul exterior nu conteaza prea mult dar unii baieti sunt pre superficiali si se potrivesc cu blodele alea de care ziceai ustai calma nu-i nimic grav
Rabuvniri personale? O da, orgoliul iasa la lumina, ce mentalitate.
Cum sa mai fie solidaritate intre oameni daca ei isi poarta ranchiuna din princina aspectului fizic, nimic mai pueril.
Așa cum tu ai pretenții la „baiatul perfect din toate punctele de vedere", așa și respectivii aleargă după fata blondă, înaltă... perfectă deci. Partea cu caracterul e depășită, n-ai de unde să știi că blonda nu e perfectă din toate punctele de vedere. Știm că tu nu ești perfectă (deducem din ce ne-ai povestit), dar cauți băiatul perfect. El, însă, o să caute fata perfectă, blonda de exemplu.
Nu e logic sau îmi scapă mie ceva?
Sti ce mi-a spus mie prietenul meu de faza cu privitul? Ca ei doar ar vrea sa le-o traga o data si atat, sunt doar atrasi fizic.asa sunt ei n-ai ce sa le faci...
Mai bine gandeste-te ca tu atragi baietii asa cum esti, simpla, fara artificii. Lor le place de tine nu pentru cum arati ci pe TINE! Si eu zic ca asta e ceva.
Nu-ti mai face griji, frumusetea e trecatoare!
Mbon si tu ai vrea sa se dea si la tine baietii? stii nu pare a fi ceva frumos cind o fata este inconjurata de baieti care sa dau la ea...permanent eram intr-o astsfel de situatzie. ce am obtinut?
nimic decit (dusmani -care odata imi erau prietene ) uite nu trebuie sa te ei dupa parerea baietzilor mereu au fost si voi ramine niste fustangii ce nu gindesc cu(ce este in cap ci cu ceea ce este in pantaloni)
oricum nu aspira la ceva grandios cind merge vb de BAIETZI
papa si. BAFTA!