| Marius925990 a întrebat:

M.am atașat tare de iubita mea în sensul ca amandurora ne face plăcere sa ne vedem cât mai des și cât mai mult.la începutul relației eram ok cu tot ce însemna ea.acum mă deranjează ca nu a fost virgina(a mai avut o relație serioasa inainte).eu am fost și am 22 ani.ea acum este foarte posesiva.s-ar simți distrusa dacă as inselao. însă eu mă simt înșelat din cauza ca nu am fost primul(știu ca nu m-a inselat dar așa mă simt eu) avem aproape 7 luni împreună și am momente ca cel de fata în care mă mai gândesc la chestia ăsta și mă doare într.un fel. dacă as fi avut și eu o relație înainte poate ca nu mai gândeam așa.chiar sunt curios(și strict atat) Cum se simte sa faci dragoste cu alta fata ca ea deja știe Cum e cu alt băiat.nu mai spun ca mă gândesc mereu Cum o fi fost pentru ea cu ăla.ea spune ca cu mine e mult mai bine și sincer nu mă intereseaza dacă minte sau nu(ca altceva nu am ce sa fac mai bine).ea a zis ca ar fi deranjat.o sa fi avut eu pe alta și ea sa fi fost virgina. știu ca nu mai avem ce sa facem acum. vreau doar sa trec peste gândurile ăstea.Cum sa fac?

8 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Simplu. Te maturizezi. Da, pare mai simplu de zis decat de facut.
Ea a iubit, poate a crezut ca o sa ramana toata viata cu el sau poate nu. Astea sunt perceptii din batrani si gresite, sexul e ceva normal. Nu ar trebui sa te deranjeze pentru ca n-o cunosteai, nu stiai ca o sa fii al ei, cum nici ea nu stia ca poate o sa iubeasca si o sa se daruiasca altuia.
Nu trebuie sa te gandesti la asta, sincer, e de cacao! Iti strici o relatie frumoasa, cu sentimente sincere, pentru un gand care nu are nici un rost. Trecutul e trecut. Viitorul e in viitor, n-ai de unde sa stii ce o sa fie nici acolo, bucura-te de prezent si nu mai cauta cearta. Succes!

| Pool77 a răspuns:

Ehh, nu ai ce sa faci.
Asa se intampla deseori, daca nu poti altfel desparte-te de ea si ia-ti o virgina, sa fi tu primul.
Dar nu stiu daca ar merita dupa 7 luni, mai ales daca sunteti atasati unul de celalalt.
Acum si ea ar trebui sa fie invidioasa pe mana ta, ca ti-a atins coitele si **** inainte de ea?
Hai ma nu fi cretinel, asta e.
Stii cum se zice, **** nu e a ta nici o data, doar ti-a venit randul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa te maturizezi. Fata nu putea ghici in stele ca te gaseste pe tine si asa sa ramana virgina. Oamenii normali mai au si relatii, prin asta si sex. E si normal la varsta asta, cere corpul asa ceva.

| Ioana0002 a răspuns:

Buna.Pot sa te intreb ceva? Tu si cu iubita ta ati stat unul peste altul in chiloţei? Şi s-a intamplat ceva cu ea. Deoarece imi e frica sa nu rămân însărcinata din cauza ca am stat peste el, eu fiind virgina.Scuze ca te deranjez dar vad ca ai o iubita si stiti mai bine. vreau sfaturi.multumesc!

| jsbdagfya a răspuns (pentru Ioana0002):

Esti 100% insarcinata. Fa test sa fi sigura. DA....nu mai ai ce face...

| Nevm a răspuns:

Tu acum, te simti cumva pasarica relatiei, la nivel subconstient.Pentru ca, de fapt, fetele sunt alea virgine initial intr-o relatie, ele sunt penetrate si voi barbatii trebuie sa va simtiti protectivi si utili. Te-ai simtit dezamagit pentru ca n-ai fost tu memorabilul.Primul.Esti orgolios prietene, te-nteleg, e ok.Da ce sa faci ma? N-ai fost la locul si momentul potrivit, sa o intiezi tu in viata sexuala.Se intampla. E un fapt, asta nu inseamna ca esti mai bun sau nu. Te pui singur intr-o oala cu celalalt baietas.De parca ati face sex in trei. Priveste prezentul, nu-i cazul sa fii orgolios in cazul asta.

| BAD17 a răspuns (pentru Nevm):

Sa stii ca ai dreptate la baiatu asta e vorba doar de orgoliu logic ca nu ii place ca iubita lui a fost "deflorata "de altul dar acum ce sa faci daca vrea sa se desparta de ea stii cum e "Balta e plina de pesti". Pertotal raspunsul tau mi-s-a parut cel mai bun sper sa primesti funda

| AndreeaSexoasa69 a răspuns:

Nu le baga in seama si lasa de la tine. Si eu am avut problema asta la inceput eu fiind virgina si prietenu meu stiam si eu ca avea multe fooarte multe. Si acu ma simt uneori prost cand ma gandesc ca el s-a simtit atat de bine cu altele si nu a fost primul cu mine in ceva dar e doar o chestie peste care treci pentru ca atunci cand sti cu persoana pe care o iubesti nu conteaza trecutul, conteaza doar ceea ce este acum. Asa ca incearca sa uiti si lasa de la tine nu o intrista mereu cu trecutull. Lasa de la tine.