Tu! E barbat.Merita si el o zi numai a lui.Si daca se duce la panarame. Tine minte ca tot la tine se va intoarce(cu tine nu va face niciodata ce face cu alea pentru ca te iubeste).Fi serioasa. Spui ca iti face toate poftele.Eu eram gata sa`mi pierd prietenul pentru tentative ca ale tale.Si sunt cu el de 2 ani jumatate.Are propria viata si nu trebuie sa i`o coordonezi tu.Intelege-l, iubeste-l si acceptal. Poate ca nici tu nu esti perfecta.Dar el te-accepta.
Bafta!
Waw,ce atitudine e asta? Trezirea, e baiat! Nu vrei sa doarma de la ora 20:00 numai ca sa fi tu multumita? Realizezi cat ai gresit? Unui baiat nu ii place sa fie tinut din scurt sau sa i se impuna ceva anume.
Daca vroia sa te insele o facea si cu tine de mana.Eu cred ca esti prea geloasa si sincer nu cred c ai motive. zi mersi ca nu ti-a dat papucii din moment ce tu ii vb asa. tie ti-ar conveni sa iesi cu prietenele tale iar el sa te streseze,sa te monitorizeze tot timpul? Nu prea cred. El acum este de rasul prietenilor sai, deoarece tu, o geloasa excesiv te porti cu el ca cu un catel.Intr-o relatie nu se face asa ceva. Daca nu ai incredere in el, spune-i, nu-i mai face faze de acest gen.Ai grija ce faci pe viitor, caci cu o astfel de atitudine o sa ai multe de pierdut.
Decand sunt cu el am renuntat la multe inclusiv iesiri cu fetele.
Amandoi .
Tu ca ii dai ultimatu. Ramai cu discoteca sau cu mine? Sa fim seriosi. Si in plus nu poti sa il ti non-stop langa tine in patut si sa stea la telenovela ta preferata, sa mai si toarca eventual sau cum? Trebuie sa iasa cu baietii, si in ziua aia profita si tu si ocupate de tine, iesi cu fetele.
Si daca el zice ca bea doua beri si atat, la naiba ai incredere in el sau verifical o data, trimite o prietena care nu o cunoaste.
Iar el trebuia sa te ia cu el ca sa iti arate ca totul e ok.
Da sa vezi ce tupeu ca m-a sunat dimineata si imi spune cica:
Vezi ca am baut mai mult decat trebuia si m-am dat la prietena ta cea mai buna si i-am furat si un sarut.
Mai are rost sa discuti cu el? Eu zic ca nu.
Soro sincer amandoi gresiti!
tu l-ai luat prea din scurt. E baiat nu poate sta cu disco langa el si sa nu intre! si eu cand merg la disco uit cum trece timpul,mai bei ceva, mai asculti muzica, mai vorbesti cu prieteni... zboara timpul!