Indiferent ce i`ai face. nu exita un motiv pentru care sa jignesti o persoana. El ar trebui sa aprecieze ce are langa el, si poate a avut o scapare.Sa inteleg ca tu vrei sa-ty salvezi relatia In principal lasa de la tine daca stii ca el e prea orgolios si ofera-i mai multa atentie si afectiune, chiar daca nu sunteti tot timpul unul langa celalalt.` Poi un codou. ceva simbolic :. o atentie din partea ta. nu stiu un portofel /o cravata(daca poarta ), o bratsara. nu ceas ( din cate stiu ceasul inseamna despartire). Bafta in salvarea relatiei` :*
Daca nervii aia incep mereu de la tine, cred si eu ca te-a jignit intr-un final!
Daca si-a cerut scuze, e bine!
Eu zic sa te schimbi si sa incetezi cu copilariile!
Nu stiu ce sa zic, poate v-ar prinde la amandoi sa cititi un pic in Biblie? Va recomand 1 Corinteni cap 13, pentru inceput. O relatie nu se poate baza doar pe dragoste, trebuie sa se sprijine si pe comunicare, intelegere, incredere. Si bineinteles, pe Dumnezeu, Cel care a facut si barbatul si femeia si i-a facut sa fie impreuna.
Domnul fie cu voi.
Probabil ca departarea unul de celalalt va face mai vulnerabili si mai irascibili.nu stiu.eu as zice ca e de bine. oricum in orice relatie exista si certuri din astea asa ca nu te descuraja inutil.
bafta! :*
Nu e nesimtit, ci doar dezinformat. Ce treaba are cu handicapatii? Tu esti proasta, iar prostia nu este un handicap.
Te-a facut "handicapata"deci e un nesimtit, scuze ca iti spun asta. Poate te iubeste dar nu stie sa se comporte...lasa,eu nu cred ca trebuie sa faci tu ceva, el trebuie sa iti ceara scuze mai intai, pentru ca nu are niciun drept sa te faca asa! Iar tu, incearca sa nu te mai enervezi din orice, daca vezi ca vrb la misto cu tine, zii ca vrb mai acus si gata! Nu are rost sa va certati din lucruri marunte si prostesti! Vorbiti calm si asa lamuriti tot ce aveti de lamurit!
Dar totusi eu il cred pe el vinovat in toata chestia asta pentru ca te-a jignit!
Stiu ca am fost cam dura dar asta e parerea mea!
:*
linarkfts întreabă: