| viki_2528 a întrebat:

M-am certat cu cea mai bine prietena a mea. ce sa fac sa ne impacam? dau funk

Răspuns Câştigător
| Relax_7124 a răspuns:

Hey daca este cea mai buna prietena a ta cred ca puteti vorbi orice nu? cred ca trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca iti pare rau ce v-ati certat de obicei merge adica toate fetele pe care le cunosc s-au impacat cu replica asta
funda?:O3

9 răspunsuri:
| Oana_1841 a răspuns:

Daca e cea mai buna prietena, cere`ti scuze si te va ierta.happy. Si eu ma cert cu prietena mea si ne impacam usor.big grin

Succes!:*

| sabilopod a răspuns:

Scrie-i o scrisorica de impacare in care sa ii scrii cat de rau iti pare ca v-ati certat si sa o rogi sa te ierte. la mine functioneaza de fiecare data. happy

| Crisu a răspuns:

Vorbeste cu ea. Comunicarea este cea mai buna solutie. Spune-i ca nu merita sa aruncati la gunoi atat timp.

| ColOreDdrEaM a răspuns:

Hey happy

Mergi la ea ca si cum nimic nu s-a intamplat, radeti, glumiti [spui o gluma de'a voastra] si dupa ii spui ca iti pare rau si o iei in brate love struck.

La mine merge tot timpul happy
big hug

Sper ca te'am ajutat. :p

| Codru_3505 a răspuns:

Ca sa va puteti impaca, mai intai trebuie sa stim de ce v-ati certat. oricum daca nu e ceva grav e foarte simplu:X asta-i viataaaaa! te mai certi din cand in cand cu cate cineva si asta arata pur si simplu ca nu esti singura pe planeta asta DAR daca e ceva grav un motiv important cel mai bun lucru r fi sa discutati sa ajungeti la un comun si GATAAA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si din ce cauza va certati, dar ...ma rog eu zic sa va impacati

| Diana_4238 a răspuns:

Daca chiar e cea mai buna prietena a ta nu va putea sa stea mult certata cu tine.si apropo sa iti ceri scuze daca a fost vina ta si daca a fost vian ei las-o in pace sa nu o pui sa-si ceara scuze. succes!

| sEusebiu a răspuns:

Incarca sa te revansezi cumva.
de obicei mergeti si va scuzati una la calalta daca sunteti niste prietene bune.
te va ierta daca e o prietena adevarata.
Crede-ma am patit si eu asa.

| jojocucorada a răspuns:

Cerei scuze, spune-i ca sunteti ca doua rate cand va certati ori cum esti tu, cum ai inteles tu.mult noroc!