Ai putea sa o inviti in oras sau la tine cand nu sunt ai tai sa o astepti cu un buchet de flori(trandafiri:X) si sa discutati
Fa ceea ce-i place unei fete...adica cele mai traznite chestii... daca sta la etaju 1 2 3 du-te in fata blocului si tipa cat poti de tare ca o iubesti, poti fi mai tandru si ii poti lua un trandafir, 3, 5 de culoare roz sau da-i un mesaj de dragoste prin care sa-ti exprimi toate sentimentele
Incerca sa ii arati ca iti pare rau, dar nu prin vorbe, ci prin fapte, trebuie sa ii demonstrezi. Si nu neaparat cu cadouri si chestii de genul asta. Arata-i ca iti pasa de ea, fa ceva ce crezi ca i-ar placea, fa-i o surpriza. Acum eu nu stiu clar de ce te-ai certat cu ea, pentru ca daca as stii, te-as putea ajuta mai mult. Daca vrei sa imi spui, poti sa imi trimiti un mesaj.
Bafta!
Sa fim sinceri unei fete ii place sa fie rasfatata si rugata.Pentru inceput fi dragut si ia si tu vreo 3 trandafiri rosii, te duci frumos la ea sau stiu eu o suni si`i zici cand esti in fata casei/blocului, o scoti afara cu un anumit "motiv" si ii dai trandafirii, iti ceri scuze, ii spui cat o iubesti si cat de mult inseamna pentru tine si o saruti ar fi cel mai frumos lucru`
Invit-o cu un biletel(rosu)intr-un parc.acolo asteapt-o cu un trandafir(rosu)si pe jos cu o inima formata din lumanarele iar inauntru cu biletele de dragoste.
beausingurlamasamea întreabă: