| kermit20101 a întrebat:

M-am certat cu iubita... si acum nu stiu ce sa fac ma suna pe mess vb cu ea dar lka scoala nu vrea sa ma bage in seama zice ca nu mai am ce vorbi cu ea dar ma suna mereu la microfon si chiar pare confingatoarecrying si vb singura la microfon se preface ca vb cu iubitul ei nou pe mess ca vb la telefon cu nu stiu cine si ma c-am face gelos ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| frumusikgirl1 a răspuns:

Eu zic s-o faci putin de rusine sa-ti bati putin joc de ea pe la scoala stii tu de ex cand mergi pe holul scolii poti sa mergi si sa ii spui cand sta cu prietenele dar cu voce tare cat sa auda si ele,, ce faci iubire cum iti merge cu celalt?`` sau ceva gen sau,, Te astept diseara pe mess ca sa imi spui cat de mult ma iubesti``

| kermit20101 explică (pentru frumusikgirl1):

...o sa incerc dar cred ca o sa se supere si mai chiar acum vb cu ea. ofcrying
imi trimite poze cu LOVE imi pune aia la mess cu inimioare dar tot zice ca nu mai are ce discuta cu mine si e f confingatoare

| frumusikgirl1 a răspuns (pentru kermit20101):

Atunci ii poti spune ca deja e ft penibila si daca u in continuare vrei sa fii cu ea treaba ta dar nu cred ca merita.

| LovellyAngel a răspuns (pentru kermit20101):

Cati ani are? Din comportament, nu cred ca are mai mult de 13 ani

| kermit20101 explică (pentru LovellyAngel):

Are 14 ani.

| kermit20101 explică (pentru LovellyAngel):

Pai da frumushik dar sunt mort dupa ea daca o i-a altu in brate morsad ca mai pune si mana...

| frumusikgirl1 a răspuns (pentru LovellyAngel):

Asta ori este o figuranta de 15 ani care isi da importanta ca proasta pana isi baga unu p*** in gura ei [scuzatimi vulgaritatea]

| LovellyAngel a răspuns (pentru kermit20101):

Se vede. E putin cam... copilaroasa( sa nu zic proasta), pentru varsta ei. Cauta si tu una care are ceva mai mult decat figuri in cap... Deci, las-o balta. Vorba lui frumushik, nu merita, daca te iubea nu facea asemenea gesturi. Dar daca tu o iubesti, treaba ta daca mai vrei sa fiti impreuna

8 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Greseala ta.De ce nu ai evitat cearta? Fata trebuie certata cand cauta numai bani sau cand se supara ca iti apar cosuri imi pare rau asta e realitatea.