In primul rand, de ce i-ai dat block de pe profilul lui, esti copila nesigura pe tine?
In al doilea rand el e un dobitoc. Suna-l si cheama-l la o discutie sa aflii daca mai sunteti impreuna sau nu, daca exista sanse de impacare, dar nu ii spune nimic de fosta, o sa pari o stalkerita disperata!
Daca sunteti despartiti e liber sa faca ce vrea, poate o face intentionat sa te enerveze, poate nu suporta sa fie singur si repede a fugit la ea.
Daca va impacati, in cateva zile adu-i in treaca vorba despre chestia asta si vezi ce iti spune.
Se pare ca dragostea lui a fost falsa doar de fatada din moment ce la prima furtuna a parasit "nava iubirii" precumsobolanii vasul gata de a se scufunda.
Poate vrea sa te faca geloasa. Eu cred ca este o idee tampita sa faci pe cineva gelos, nu faci decat sa erodezi increderea in tine a partenerului.
Dar nici tu nu ai avut o idee prea buna. Trebuia sa ii lasi posibilitatea de a incerca sa te impace.
Pai nu are rost sa te iubesti cu cineva daca nu-l cunosti.Cea mai mare prosite a a oamenilor este ca iei nu mai stiu sa simta sa iubeasca viata. Odata cu tecnologia asta ne-am prostit rau.O relatie are nevoie de timp trebuie sa-ti cunosti foarte bine partenerul pentru a putea fi intr-o relatie cu el. Oameni se prea grabesc cand vine vorba de relati.