O relatie este ca si o tigara: se aprinde, arde si gata. Si la voi este gata, vor urma alte relatii, cel putin la fel de frumoase.
Ce fac relatiile intre cei nepregatiti. S-a dus pe apa sambetei, din nefericire. Mai asteapta vreo 4-5 ani si cu siguranta ca urmatoarea relatie va fi cu mult mai rezistenta. Relatiile acestea, ma rog marea majoritate, sunt tratate oarecum cu o indiferenta, imaturitate, ca un ''joc''. Trebuie sa stii ca nu toate usile sunt deschise pentru visatori, ci pentru visatori, cat si pentru iscusiti. Si sper sa te prinzi ce-am vrut eu sa subliniez cu aceasta fraza
Ai incercat sa remediezi situatia dar nu a mai mers si chiar daca te vei impaca din nou cu ea tot la fel veti sta numai in certuri...
Pa Pa :*
Aman2 ati fost gelosi, cine era mai neincrezator? de cate ori ieseati impreuna? timpul le va rezolva pe toate, vorbeste totusi si cu alte fete
Daca inca te iubeste MERITA tot. Unde e dragoste exista certuri pentru ca o relatie fara aceste elemente e una falsa, indiferenta. In dragoste si razboi totul e posibil.
Vorbeste cu ea, spune-i ca nu are cum sa fie totul ca inainte pentru ca certurile alea v-au maturizat, intarit relatia. Poate ea nu e pregatita, poate ii e teama sa nu te piarda..Sa fi fata e greu insa merita sa lupti pana la ultima speranta! Sunt sigura ca dupa o conversatie din suflet totul va fi bine si iti vei da seama abia atunci ce sa faci/cum faci, nu de la niste persoane de pe TPU care nu cunosc prea bine situatia..Multa bafta si dragoste cat incape!
Daca te iubeste si o iubesti...arata-i ca iti lipseste si ca inca o iubesti...nu incerca sa fii stresant doar arata-o nu o implora sa te ierte si alte gesturi penibile, veti creste si va veti maturiza si poate veti fi din nou impreuna
Asta pentru ca nu e iubire sentimentul pe care il aveti/l-ati avut. Obisnuinta, atractie fizica, atasare emotionala. Or fi sentimente de genul puternice, dar daca nu rezistati pe termen lung, lasati-o balta. Asta inseamna ca ale voastre caractere nu se potrivesc, din pacate.
Iubirea ditre voi este ca si iubirea dintre mine si prietena mea! Eu si ea am avut fix aceleasi probleme dar uitene aici si inca suntem impreuna dupa 6 luni...