Hai ca ma faci sa beau cafeaua in damburi. Dar de ce sa fie el primul care sa te contacteze, n-a incercat pana acum sarmanul de prea multe ori s-o faca? Ce esti tu, vreo printesa, vreo cenusareasa, ai cumva trei sani sau esti Andreea Marin!?
Mie daca-mi zicea (fosta) prietena ''iesi de aici!'' nu numai ca n-o mai cautam, dar nu voiam sa mai aud eu de ea, cat de greu imi era! Si asta fiindca ma respect, fiindca am pretentii la caracterul cuiva, fiindca nu alerg dupa caruta care nu ma asteapta!
Eu zic c-ar fi bine sa-ti schimbi comportamentul asta de fata alintata, rasfatata si imatura. N-ai fi tu nici Jessica Alba presupun ca sa se puna toti barbatii la picioarele tale, asa ca mai usor cu pretentiile. Te trezesti plangand ca-l iubesti dar ii spui ca nu mai vrei nimic de la el...cine va mai intelege? Dar cine mai vrea sa va mai inteleaga? Mofturoase, plangacioase, alintate, si tot ele tipa si arata cu degetul. Maturizeaza-te domnisoara, maturizeaza-te!
Vrei sa-ti zic ceva? Daca un tip te inseala, tot la tine se intoarce, asa sunt toti baietii.
Sincer acum da, baietii trebuie sa faca primul pas.Insa dupa ce mi-ai spune "Iesi de aici" si de fiecare data cand ne-am impaca sa vin eu la tine, eu as fi terminato de mult cu tine. Tu nu ai gura? Inteleg cum am spus, baietii trebuie sa vina la fete, dar nu si atunci cand fetele gresesc.Pana la urma tu esti cea care vrei sa te impaci cu el, corect? De ce, macar de data asta...de ce nu te duci tu la el? Pentru ca esti orgolioasa? Si la ce crezi ca te ajuta? Daca esti orgolioasa nu te ajuta cu nimic, iti spun eu din proprie experienta.
Daca tu vrei sa ramai asa, succes in continuare.Si nu cred ca ai cum sa-l faci pe el sa vina la tine, mai ales la cum te comporti cu el. Te inteleg sa stii, ti-e frica sa nu-si bata joc si etc. dar nu cred ca merita sa fie tratat asa.
Doamne! Ai gresit enorm de mult spunandu'i ca esti sigura ca nu mai vrei nimic de la el si e si logic ca acum el poate ca s-a resemnat cu asta daca vreai doar o pauza de ce nu ai vb clar eu el sa ii explici ca vrei o pauza nu ca esti sigura ca nu mai vrei nimic de la el
Nu m-a inselat, i-am lasat libertate destula intodeauna, a iesit cu o fata la o plimbare de care stie ca nu-mi place mie, insa l-am lasat, dar s-a intalnit cu ea si nu m-a anuntat nici inainte, nici dupa, de obicei ma suna de fiecare data sa-mi zica de inainte, insa cu o seara in urma nu-i prea acordasem atentie si l-am trimis chiar eu la ea.
FLAV este cam "nebun" si vad ca la orice raspunde critica. Nu esti perfect cred ca esti unu care sta la pc 24\24 si 7\7. Daca tot vrei sa dai un sfat dal si gata nu face aici pe marele "boss"
Flav asta cam dur dar asa mofturoase alintate si cu fite de printese vad ca tot ne iubiti si nu puteti trai fara noi si va place ca suntem sensibile si alintate hai sa fim seriosi barbati dau din gura dar de fapt prefera femeile sensibile gingase, asa ca sa revin la problema ta eu zic sa lasi orgoliul la o parte sti cum se spune "in dragosete si in razboi totul e permis" deci orgoliul asta prostesc nu are ce cauta scoate-l de la ignore si lupta pentru ceea ce iubesti nu fi fraiera vei regreta mai tarziu ca ai pus orgoliul in fata sentimentelor, scuze de expresie si inca ceva stiu ca la nervii spunem lucruri care nu le simtim neaparat sau poate le simtim dar nu la intensitatea cu care le rostim, cred ca el sa resemnat gandinduse ca nu il mai vrei daca crezi ca il iubesti sincer si nu e doar o ambitie sa il recapeti atunci fa tu primul pas ce ai de pierdut in fond? in afara de o mandrie prosteasca care te face nefericita in fond.
Ai gresit cand i-ai spus :Iesi de aici"
ca i-ai zis ca nu mai vrei nimic de la el...nu mai zic. Daca nu vrei sa-l pierzi de tot eu te sfatuiesc sa lasi orgoliul la o parte si sa-l cauti tu. Acum bineinteles ca faci ce vrei, dar sa stii ca intr-o relatie cand exista iubire nu are ce cauta orgoliul. Si poate ca in alte dati el a fost primul care te-a cautat, acum poate asteapta sa faci tu primul pas. Bafta!
Nu ai gresit cu nimic, acum nu e timpul pentru despartit firul in 4 pentru ca in fond ai facut ce ai simtit pe moment. Orgoliul intr-adevar nu e bun intotdeauna si in dragoste trebuie sa il dai la o parte cand e cazul Din cate am inteles el te-a mai cautat dar nu o poate face la infinit pentru ca hai sa iti spun ceva: baietii sunt mai tari de caracter si mai puternici decat noi fetele. Chiar daca te iubeste, te cauta si iti arata daca a vazut ca il eviti la infinit te lasa libera. Cel mai bun ex il pot da eu din propria experienta: prietenul meu e f orgolios si il cautam destul de des cand ne certam si cu toate ca imi spunea ca nu mai vrea nimic eu nu ma lasam asa usor dar aveam grija sa nu fiu nici agasanta, probabil asa si al tau dar intr-o zi m-am saturat si l-am lasat sa plece pur si simplu nu i-am mai dat nimic. Dupa 2 saptamani m-a cautat si ne-am impacat pentru ca si-a dat seama ca ma iubeste si nu poate sa stea fara mine iar pentru ca si eu il iubesc am ramas acolo pentru el. Sunt convinsa ca si el e acolo pentru tine daca te iubeste cu adevarat si te asteapta asa ca nu te gandii ca pici prost sau ca te injosesti ca in dragoste nu exista asa ceva asa cum nu exista nici reguli. Cu totii facem greseli, important e sa ne dam seama de ele la timp si sa incercam sa le indreptam asa ca fii tare si lupta pentru baiatul pe care il iubesti. Mult succes!