| 354 a întrebat:

M-am certat cu prietenul meu, din cauza ca o colega de clasa mi-a spus ca la vazut cu o fata iar eu am crezut-o, dupaceea m-am intalnit cu el mi-a explicat ca el nu a fost cu nici o fata, dupaceea am intrebat un prieten de-al lui daca este adevarat ca prietenu meu a stat cu o fata si el mi-a zis ca ma minte prietenu meu. Acum el sa certat cu mine mi-a zis ca nu am incredere in el, ca de ce trebuia sa intreb pe acel baiat ce a facut el la tara, si mi-a zis ca ca acum ma uraste pentru ca nu am avut incredere in el ci in alti, si mi-a zis ca nu mai tine la mine credeti ca avea cum intr-o zi sa nu mai tina la mine, intreb pentru ca cu doua zile in urma mi-a zis ca ma iubeste. CREDETI CA AM GRESIT CA NU AM AVUT INCREDERE IN EL SI AM PREFERAT SA INTREB PE ALTI? CE POT SA FAC SA NE IMPACAM?

Răspuns Câştigător
| DoarUnCopil a răspuns:

E normal sa intrebi... adica.asa mi se pare mie. Eu cred ca el nu stia cum sa se certe de tine in asa fel incat sa nu fie vina luistraight face. Dar el de unde stie ca tu l-ai intrebat pe pr lui?

3 răspunsuri:
| teroristu_7134 a răspuns:

Nu. gaseste pe altu la gare sa ii sugi cucu

| Ciresikaaa a răspuns:

Nu prea ai gresit mi se pare acum depinde de prietenul tau cum se simte, poate chiar a gasit alta fata la care tine... nu stiu incearca sa discutati, sper ca totul sa iasa bine paa!

| 354 explică:

Ia spus prietenu lui