Daca ii pasa de tine, o sa inteleaga ca a gresit. Nu ii raspunde imediat, pentru ca o sa repete greseala, stiind ca ii va fi din nou iertata. Daca il pierzi din acest motiv, nu te-a meritat niciodata. Bafta!
Spuneti punctul de vedere. Daca tine la tine cu siguranta te va intelege. Ai grija. Sper ca te-am ajutat.
funda?
Nu mi se pare vina ta daca el nu isi facea timp pentru tine. Vina ta a fost ca totusi puteai sa.i raspunzi sa clarificati situatia.
Raspunde`i si vorbeste`i calm. Spune`i absolut tot ce ai pe inima si daca te iubeste sau macar daca tine cat de putin la tine, o sa faca el ceva sa schimbe un pic situatia. Spune`i sincer si fara jigniri ce te deranjeaza.Trebuie sa dea ceva rezultate! Bafta si va tin pumnii!
Eu spun sa stai si sa analizezi in liniste daca se merita sa mai fiti impreuna sau daca nu cumva tu ai fost aia care nu intelege.in functie de ceea ce hotarasti tu asa vei actiona. uneori sunt fff multi barbati care pur si simplu nu sunt genul care sa stea dupa fusta unei femei, care nu le place prea mult sa iese. funda?
Daca te mai suna incearca sa ii raspunzi si sa vorbesti cu el. incearca sa-l faci sa inteleaga unde a gresit si ce te-a deranjat pe tine, iar daca tine la tine va avea grija sa nu se mai intample :*
Pai il mai placi daca se comporta asa? eu zic sa nu ii mai raspunzi...incerca sa il uiti...
Belingot întreabă: