S'o luam logic, asa cum tu presimti ca el are pe alta, asa a presimtit si el ca tu ai pe altu'. Logic, nu?
Inainte sa cauti greseli la altu, verifica'te pe tine insuti.
Se spune ca un barbat(baiat) ce nu are acasa, cauta prin sat. Nu mai ai ce sa faci, doar sa-l ignori. Daca el nu are incredere in tine, numai are absolut niciun rost sa mai fiti impreuna. Asa cum ai zis si tu, si alti utilizatori inaintea mea, acest motiv absurd l-a folosit pentru a scapa de tine mai repede, sincer. Ori are deja pe alticineva(cum ai zis si tu), ori s-a saturat de relatia care o avea cu tine. Eu zic sa incerci sa-l uiti fiindca nu merita sa-ti pierzi timpul langa un asemenea om.
Da si eu cred ca si-a gasit pe alta. altfel, de ce ar fi facut taraboiul asta daca va intelegeati bine? asta a fost un motiv, cum ai zis si tu. nu sunt prea multe de facut... incearca sa il suni, poate ne inselam amandoi si el chiar a crezut ca tu ieri ai fost plecata, dar nu prea cred asta! daca ai curaj, intreaba-l pe fata care a fost scopul acestei neintelegeri.
mult noroc!
Mda...deci ce poti sa faci sfatul meu este sa nu l suni sau sa i trimiti nici mesaj mai asteapta putin... si o sa vezi daca te iubeste si vrea sa va impacati te suna daca nu inseamna ori ca numai vrea sa fiti impreuna ori e prea orgolios sa faca el primul pas.rabdare:Xsucces:*
Presimtirea ta este una corecta! Eu zic ca nu te merita si ca este momentul sa ii faci vant ( ceea ce o sa-l doara enorm si o sa te vrea inapoi)...
Stiu cum e pentru ca si eu am trecut prin asta...lasa-l in pace si daca te iubeste te cauta el daca nu inseamna ca nu vrea sa mai aiba nici o legatura cu tineo relatie se bazeaza pe incredere, sinceritate si fidelitatenu mai gandi ca si-a gasit pe alta ca nu gandesti binepoate a fost o nepotrivire de caracter:*