| catalinaloredana a întrebat:

M-am certat cu prietenul meu si vreau sa ma impac cu el. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Fa tot posibilul sa te impaci. Chiar daca asta ar insemna sa recunosti si tu ca ai gresit pe alocuri. Cearta poate fi de mai multe feluri. Depinde si in ce a constat la voi si depinde si de cuvintele care s-au aruncat in acea disputa. pe viitor incearca sa te abtii, caci cuvintele odata aruncate nu se mai intorc. Ele dor si nu se uita. Retrage-le tot prin cuvinte atunci cand incerci sa porti o discutie decisiva cu el. Invata sa stii sa spui "iarta-ma" si "imi pare rau". S-ar putea sa fie mari sanse de impacare. Succes!

5 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Ce poti sa faci? Inainte de a ne intreba pe noi asta, ai incercat sa pui rotita in miscare, sa gasesti singura solutii, sau doar astepti pomana? Mai ales ca tu stii care-i motivul si cum s-a intamplat.
In fine; cateva etape : vezi unde s-a gresit, cum poate fi reparat. Daca s-a produs o crapatura, daca depinde de tine n-o lasa sa se intinda.

Răspuns utilizator avertizat
| ynna93 a răspuns:

Pai il suni discuti cu el spui ca ai gresit( in caz ca este asa) si cam atat. daca nu vrea sa se mai impace atunci nu prea ai ce face.succes.happy

| catalinaloredana explică:

Ne-am impacat mersi d rasp love struck

| Anutza16_6650 a răspuns:

Spune-i de acest lucru si fii tu insustzii nu lasa ca frica sa te coboare...Te va ierta daca tine la tine orce ai face ...fii tare