anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am certat cu sotia acum vreo doua luni. de atunci ea se poarta distant cu mine, gaseste tot timpul motive sa nu o ating. ce ar fi de facut? am incercat tot ce am stiut. eu am acuzat-o de infidelitate si nu s-a confirmat, ne-am certat urat, dar numai verbal, de atunci s-a racit si mai mult.

10 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

V-a trebui sa treci peste orgoliu si sa-i ceri scuze. Sa-i cumperi un buchet frumos de flori, sa o scoti in oras si sa-i spui cat de mut iti pare rau ca te-ai certat cu ea, ca ai gresit si ca o iubesti din tot sufletul, ca nu ai avut argumente dar erai orbit de gelozie si ca o sa incerci sa nu mai faci altadata afirmatii neantemeiate. Asta daca intr-adevar nu ai prins-o niciodata ca te insala ci doar ti-a trecut asa prin cap sau doar ai auzit de la vreun vecin binevoitor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai vazut astfel de cazuri si rezultatul a fost mereu acelasi: te inseala. OK eu sper ca ma insel, dar de obicei asa e. Afla acum adevarul, dar nu cu certuri ci cu vorba buna pana nu o sa fie prea tarziu.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt de acord cu blonda_suprema... Nu vei reusi sa te apropii de ea daca nu-ti ceri scuze... Ai jignit-o cand ai acuzat-o ca te-a inselat... Incearca mai bine sa discuti cu ea, sa vezi ce s-a intamplat... ce ai facut... Si sa ajungeti la un compromis. Cu certuri nu veti ajunge nicaieri.

| Parintele a răspuns:

Prea o tine si ea mult cu supararea. Zi-i ca nu mai suporti starea asta si ca vrei sa divortezi. Daca e de acord si simti ca chiar asa este.baga divort si gata.

Janina
| Janina a răspuns:

Nici nu ai merita altceva...cum poti sa iti acuzi sotia de asa ceva.
rusine!
eu nu te-as fi iertat in veci! straight face

| CrucifiedCountess a răspuns:

Si oare cum sperai sa se poarte dupa ce ai acuzat-o de adulter? sa-ti sara in brate? ntz ntzz

| petronela_4784 a răspuns:

Nu trebuie sa acuzi pe cineva fara sa ai probe... e foarte usor sa vorbesti, dar cuvintele nu se uita asa de usor! Vino acasa cu un buchet frumos de flori, ii ceri scuze pe un ton dulce, comunici mai mult cu ea! Daca ea este o fire orgolioasa va ceda greu, dar tu trebuie sa ai rabdare! De fapt, sfatul meu este sa ai rabdare in toate actiunile tale!

| Sara a răspuns:

Pfff. spune merci ca mai sta in casa cu tine, k iti mai gateste. Cum poti sa i spui asa ceva? Nu e deloc normal cum gandesti. omule, e femeia ta! Realizeaza asta. Daca nu ai dovezi clare cum ai putut sa o acuzi? Sa ti fie rusine, vezi cum iti indrepti greseala, si fii sigur ca relatia voastra nu va mai fi k la inceput. O data ce i ai reprosat asta din gelozie, sigur ea, ca te cunoaste se va mai astepta o data la chestia asta. si tot asa. Ar trebuie sa ti schimbi comportamentul fata de ea.

| Crisu_8081 a răspuns:

Incearca sa-i recastigi afectiunea! Ajungeti din cearta in cearta pentru ca ori sunteti amandoi ft orgoliosi, ori pentru ca nu mai aveti incredere unul in celalalt.Nu va bateti joc de casnicia voastra, fiecare trebuie sa lase de la sine... Divortul nu este o solutie cum au spus altii, ci comunicarea. Daca iti pasa de ea, o vei face sa se simta mai apreciata, iar ea daca te iubeste va inceta sa se poarte asa rece.

| Linda a răspuns:

Motive care ar putea fi (dupa mine): Nu ii place prea des sa aiba relatie sexuala (si atunci este un pretext). E obosita. E stresata ca ar putea avea copii si inca nu doreste. E sfatuita de cineva sa te invete minte. etc. Exista varianta calda, o intrebi ce daca ai face s-ar simti ea iubita? (Poate vrea sa stati si sa discutati ore in sir, sau sa o ajuti la treburile casnice...) Varianta rece: Esti polticos dar rece, te stradui sa traiesti ca si cum nici tu nu ai avea prea mare nevoie. Oricum e important sa simta ca o iubesti ca persoana, nu ca obiect sexual, deci indiferent daca iti ofera sau nu partea sexuala. Nimeni nu spune ca e usor asta... Dar daca te vede loial si atent, se poate reindragosti de tine...