Bună.
Sfat? Să privești în profunzimea lucrurilor, să vezi unde anume greșești, caută o soluție de mijloc.
Pa, pa.
Ai probabil o perioada mai stresanta si te irita imediat orice.
Incearca sa te mai relaxezi, ia aer si fa o mica pauza de comunicare cu toti.
Apoi analizeaza la rece a cui a fost vina si repara ce e de reparat, cu tact si fara patima.
Succes!
Am fost in aceeasi situatie. E greu sa te inteleaga oricine. Dar eu stiu cum e. Lumea imi spunea ca sunt prea pesimista. . Ii ignoram pe toti. Gandeste`te ca poate tu gresesti; incearca sa vorbesti cu ei, sa le spui ca nu te inteleg. Daca esti sigura ca nu ai gresit cu nimic, ci ei au facut-o lasa` totul asa. O sa-si de-a ei seama de greseala lor. Fa ca mine, ignora ceea ce spun alti. Iar daca esti in timpul adolescentei, asta se intampla tuturor :``Au impresia ca sunt marginiti, si ca totul e contra lor``. Asta e parerea mea. Bafta!
Cel mai bun sfat este sa te impaci cu amundoi. Tatalui tau sa ii ceri scuze si sa ii promiti ca nu mai faci si prietenului tau ii spui ca iti ceri iertare pentru ce iei facut ca ai fost o proasta etc...
Incerca la tata sa ii ceri scuze si promiti ca nu se mai intampla si la prieten ai nevoie de o saptamana sa te impaci cu el dar nu te milogi de el.
KatiMe27 întreabă: