Consider ca fiecare fata trebuie in primul rind sa puna pret de ea si apoi pe alesul ei, corect ai facut ca ai refuzat daca nu doreai, ptu ca mai rau exista fete care fac asta fara sa doreasca, doar din frica de al pierde.
increderea ar trebui sa ti-o cistige el, tu uite-te la ce atitudine are el si incearca sa observi din atitudinea si comportamentul lui ce pozitie are el fata de tine si daca tine la tine cu adevarat.
Bafta!
E urat daca se supara din cauza asta.
stiu ca sexul oral conteaza destul de mult la o femeie, dar el totusi, ca iubit al tau, ar trebui sa-ti respecte decizia.
explica-i motivele tale...
el singur te poate face sa incredere in el
daca nu-ti ofera siguranta, e urat.
urat acum, cat si pe viitor
In primul si in primul rand trebuie sa fii sigura ca iti doresti sa faci asta si ca esti sigura de sentimentele tale. Daca iti e dor si tii la el nu inseamna neaparat ca il iubesti, iar din punctul meu de vedere cred ca este necesar sa ai sentimente destul de solide pentru o peroana pentru a face acest pas.
Nu ai incredere in el? Oare de ce? trebuie sa te fi dezamagit sau sa fii fost tu dezamagita candva de cineva, iar acum iti faci fel de fel de ganduri in legatura cu actualul prieten. Eu zic sa il iei de mana si sa aveti o discutie sincera si serioasa in care sa va spuneti ce simtiti unul pentru altul si ce asteptari aveti de la relatia asta. Iar daca va veni momentul sda faceti si sex oral, sa vina de la sine nu sa fie ceva premeditat si automat nereusit.
Nu mi se pare normal ca el sa insiste, acest lucru vine automat daca iti doresti. Daca el vrea de ce nu iti afce el tie? Poate asa iti va oferii mai multa incredere in tine.
Succes!
Tu gresesti deoarece crezi ca sexul oral e mai important decat cel normal, tu crezi ca cel oral e mai inalt in rang decat cel normal, dar nu e asa. Cel normal ramane baza, oralele sunt aditionale.
N-ai încredere în el? Eh... păi atunci n-a pierdut nimic despărţindu-se de tine. Pe această cale doar a aflat că n-ai încredere în el.