A zis ca vom rezolva, ca nu vrea despărțire
Asta e bine. Dar daca ti-a vorbit urât o dată, crezi că nu o va mai repeta?
Inseamna ca si-a gasit pe alta si nu stia cum sa rupa relatia cu tine, de aceea ti-a vorbit urat si a plecat cand te-ai suparat, fericit ca in final a scapat de tine si poate fii cu cealalta.
Uita de impacare, ca nu-si doreste asta, odata ce are pe alta!
Nu are asta sunt sigura e intuiția mea feminina
Eu cu experienta de viata cu carul, iti spun tie asa cum am spus si copiilor mei, ca intuitia nu m-a inselat inca: asta are pe alta si abia astepta sa scape de tine, bine ca te-ai suparat ca sa nu-i mai pese.
Nu-i posibil ca un om care te iubeste sa te jigneasca si apoi sa plece, lasandu-te balta, DECAT daca nu te mai iubeste si nu-i mai pasa deloc de tine.
Poate si el a constatat acelasi lucru dar despre tine. Ce va faceti in situatia asta?
Si de ce nu ma lasa si lasa asa totul?
Pentru ca nu ii pasa, nici macar nu te cauta, ce sa vrei mai mult.
El trebuie sa te lase sau tu pe el, dupa un asa comportament?
Are lucruri la mine trebuie sa le ia ma chinui sa vb despre asta dar nu răspunde.
Sunt lucrurile lui, el ar trebui sa se chinuie, nu tu
A vorbi urat cuiva nu inseamna sa fii puternic. A vorbi urat spune despre tine ceva - anume ca nu te respecti pe tine si apoi pe partener. Lasa-l! E mai bine asa.
As spune ca la varsta voastra, care este cruda. nu se pune accent pe respect, ci pe orgoliu. Asa e cand esti foarte tanar... ai impresia ca le rezolvi pe toate. Fals!
Intr-o seara mi-a spus ceva la misto glume prostești, poze șefie în timp ce discutam ceva serios și ii puneam întrebări.I am zis sa se oprească cu glumele si nu s-a oprit pana am răbufnit din plans pana la 3 dimineața.I am spus ca nu ma culc o sa plang de la ce a făcut și a zis ca m-am enervat degeaba si ca se culca. Si ca ma pupa. Ce inseamna asta, ma umilește pana plamg si se culca si ma lasa asa nici iertare n-a cerut?
Din experiența propie daca are 30+ ani șanse mari sa fie mândria, orgoliu de barbat la mijloc, daca e mai tinerel sunt șanse sa fi vazut altceva ….