| xoxo_9953 a întrebat:

M-am culcat cu prietenul meu si s-a rupt prezervativiu. dupa vreo 8-9 pre am luat pilula de a 2 zi( tin sa zic ca mai aveam vreo 5 zile pana la venirea menstruatiei) mi-a venit menstruatia dar nu m-a tinut mai mult de 3 zile ce sa fac ....sunt stresata rau!

13 răspunsuri:
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Pai,daca nu a ejaculat in tine. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Adica, ar merita un test de sarcina.
Iar daca menstra nu ti-a venit a doua zi dupa ce te-ai culcat cu prietenul tau, nu exista riscurii de ingrijorare.
Aveti grija de voi!winking

| anonima3389 a răspuns:

In opinia mea, nu cred ca ai motive de ingrijorare.menstruatia era normal sa-ti vina si sa nu te tina mult pentru ca dupa ce iei pastila de-a doua zi trebuie sa-ti vina menstruatia, chiar daca nu curge mult si nu tine mult). ejaculase deja cand s-a rupt prez?

| chocco1995 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine nu trebuie sa-ti faci probleme, mai ales ca ai luat pilula! probabil ca si din cauza acesteia a durat atat de putin menstruatia

| xoxo_9953 explică (pentru chocco1995):

Pai si-a dat drumul in mine, noi foloseam prezervativ si cand am terminat si a scosos am vazut ca s-a ruptstraight face

| chocco1995 a răspuns (pentru xoxo_9953):

Nu trebuie sa-ti faci griji atata timp cat ti-a venit menstruatia,te-a tinut putin probabil din cauza pilulei,sau din cauza starii tale,daca nu-ti venea menstruatia deloc, atunci iti puteai face un test, chiar si acum daca tu nu esti in apele tale, pentru siguranta ta, dar eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru xoxo_9953):

Ai ramas insarcinata, fa un test de sarcina. Daca si-a dat drumul, e gravwinking! Iar tu, trebuia sa stai cuminte, dragutowinking.

| xoxo_9953 explică:

Pai au trecut vreo 2 saptamani dar am zis, cum s-a rupt prezervativul am luat pilula de a 2 zi dupa 8 ore dela contact, si peste 5 zile asa mi-a venit si menstruataia care m-a tinut 2-3 zile a trecut vreo sap dela terminarea menstruatiei, dar tot nu sunt in apele mele

| xoxo_9953 explică:

Sa dea dumnezeu, va multumesc tuturos k ma-ti incurajat, ma simt foarte rau si aveam nevoie de asta kiss

| buzeduulci a răspuns (pentru xoxo_9953):

Ce pilula ai folosit?

| xoxo_9953 explică (pentru buzeduulci):

Nu stiu cele mai scumpe, nu mai stiu cum se numesc

| xoxo_9953 explică:

Ce e si cu gragostea astalaughing dumnezeule...

| ChestieSara a răspuns:

Bai, eu zic ca n-ai motive de ingrijorare, probabil ti-a curs putin sange din cauza pilulei in fine, ca sa nu mai ai nicio grija fa un test de sarcina, nu e foarte scump. Bafta!