Buna, e posibil sa fie vorba de o dereglare hormonala, sau ai racit la ovare... dar s epoate sa fi si insarcinata desi testele au iesit negative.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ginecolog sa vezi care poate fi cauza, sau mai repeta odata un test de sarcina de alta firma diferita de celelalte.
Daca si-a dat drumul in tine sunt sanse sa fi ramas insarcinata, dar nu neaparat.
Eu nu cred ca esti, cred mai degraba ca e vorba de o dereglare, insa ar fi bine sa mergi la un control.Si...sa te protejezi deacum inainte.
Daca nu ti-a curs sange nu inseamna ca nu ai fost virgina, exista fete care au himenul mai elastic, multor fete nu la curge sange la dezvirginiare.
Fa un consult ginecologic. Nu voi intelege niciodata de ce unele fete accepta contactul sexual neprotejat. Te-ai gandit ca poate baiatul ala are SIDA, sifilis sau orice alta boala venerica care te poate nenoroci pe viata? Ce o sa-i spui sotului tau cand va vedea ca nu mai da Dumnezeu sa ramai gravida?( fiindca sunt BTS-uri care se lasa cu infertilitate). Aveti un pic de respect fata de voi, mai fetelor!
Nu e nevoie neaparat ca testele sa fie negative, deoarece in mod normal daca nu iti vine ciclul dupa o perioada dupa ce te-ai culcat cu el inseaman ca esti insarcinata, nu vreau sa te sperii, dar s-ar putea asa sa fie.
cred ca trebuia sa iy spui aluia cu care te-ai culcat sa foloseasca un prezervativ
Da, poti observa[nu intotdeauna] ca menstruatia se opreste brusc la o zi dupa contactul sexual.Nu te speria sangele menstrual nu s`a blocat pe nicaieri.Menstruatia s`a incheiat brusc deoarece contactul sexual a determinat un numar mai mare de contractii ale uterului, care au dus la evacuarea mai rapida a sangelui menstrual si a mucoasei uterine desprinse.In plus, sperma contine prostangladine, poate contribui la cresterea numarului de contractii uterine! [[cam atat ce stiu despre menstruatie]]
~~Si daca ai facut 2 teste de sarcina care au iesit negative! Atunci nu trebuie sa-ti faci grij ca nu ramai insrcinata!
Pwp cred ca ti-am fost de ajutor!
Dai Fundita?
Testele trebuie facute la minim 21 de zile de la contactul sexual. Daca le-ai facut mai repede, nu te poti baza pe ele. Oricum, o intarziere atat de mare, in absenta unei sarcini, este grava si impune consult ginecologic de urgenta. Luni dimineata mai fa-ti un test de sarcina si du-te neaparat la ginecolog. NU amana nici macar o zi consultul.
Sa iti fie invatare de minte si sa folosesti prezervativ de acum inainte.Nu am mai multe de zis decat sa consulti medicul gionecolog pana nu e pre tarziu
Data viitoare, foloseste metode anticonceptionale! Nu traim in evul mediu sa zici ca nu gasesti! E pentru binele si sanatatea ta! Cat despre teste, daca le-ai facut la 5 zile de la act, si au aratat negativ, nu esti insarcinata! Data viitoare nu te mai risca!
Pai am facut unu dupa o saptamana.si celalat dupa vreo 3 si amblele au iesit negative