Intarziere ciclului este ceva normal daca ai avut primul contact sexual.Corpul tau se schimba dupa inceperea vietii sexuale. Oricum, corpul tau se dezvolta, cresti pe zi ce trece, ciclul nu intarzie numai daca ai facut sau nu sex, interzierea poate fi cauzata si de modificarile pe care corpul tau le produce. si in legatura cu mama ta... ar trebui sa existe intre voi o comunicare mai activa, mai mare. Ce iti poate faci.Stai linistita ca nu te omoara, te pedepseste, iti da o mama de bataie, dar esti copilul ei, si te iubeste, ar fi bine sa-i spui, te poate duce la un ginecolog, si vei rezolva situatia. Sper ca ti-am fost de ajutor.pa-pa
Foarte pacat ca n-ai cu cine sa vorbesti.
n-am chef de calcule acum dar daca au trecut 21 de zile de la actul sexual cand ti-ai facut testul nu prea ai sanse sa ramai insarcinata.
iar lui spune-i ca nu la toate fetele e obligatoriu sa curga sange si sa nu-si mai dea cu parerea ca nu cred ca e el asa un expert.
oricum iti recomand sa mergi la un ginecolog, e mai sigur:*
Sunt fete inclusiv aici pe TPU la care le-a venit dupa 3 luni de la contact, abia in a 4-a luna. E o schimbare in organism si de aia poate dura un pic mai mult. Daca ai facut-o pe cand trebuia sa vina chiar daca o lasat in tine sansai foarte mica sa ramai pentru ca o iesit sangele si o curatat tot in drum inclusiv ce ar fi putut lasa el in tine.
Mai fa un test de sarcina si daca iese tot negativ inseamna ca ca nu esti! si stai linistita poate ai himenul elastic de aia nu ti-a curs sange...si el e un nesimtit ca a ejaculat in tine el nu se gandeste ca sunt riscuri foarte mari? Da chiar daca nu erai virgina cel durea pe el? adica presupun ca el n-a fost virgin ce tu iai mentionat faptul ca dc nu ai fost virgin? in fine cine te iubeste te iubeste asa cum esti...
Heiii nu vorbi asa o sa fie o soutie. dc nu v-ati protejat? probabil intarzaie din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala. vorbeste cu un adult
Buna secret:spune-i baiatului ca multor fete nu le curge sange cand o fac prima data; in ceea ce priveste ciclul eu cred ca este o dereglare hormonala; asa am patit si eu, insa nu vreau sa te sperii, dar cand eu am patit asa noi ne protejasem.nu trebuia sa-l lasi sa-ti da drumul in tine. da-l incolo km pe tine te chinuia asa trebuia sa se chinuie si el si sa-ti dea drumul in alta parte