| XatomisX a întrebat:

M-am despartit acum 4 zile de prietena mea mi-a zis ca numia vrea sa fie cu nimeni ca vrea sa fie singura dar ce e ciudat e ca inca mai vorbeste cu mine pe facebook... diseara este o petrecere si i-am zis sa vina cu o prietena si a zis ca ne vedem pe acolo..cum sa fac sa fine din nou cu mine va rog sa ma ajutati un semn bun este ca vorbeste cu mine si mi-a zis ca, cu fostii numia vorbeste deloc

5 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Vezi care este problema, de ce a hotarat sa va despariti. in general incearca sa porti o discutie cu ea, intre 4 ochi de preferat nu pe facebook

| Roxaname a răspuns:

Buna pai poate vrea sa mai ramaneti prieteni dar crezi ca mai simte ceva pentru tine incearca sa vorbiti intr 4 ochii si poate o sa fiti impreuna din nou succeshappyfunda?

| XatomisX explică (pentru Roxaname):

Am intrebat-o daca mai simte ceva pentru mine si nu a raspuns...

| Roxaname a răspuns (pentru XatomisX):

Pai poate cum ti-am vrea sa mai ramaneti doar prieteni in orice caz lasa lucrurile asa cum sunt ca daca mai simte ceva pentru tine ori iti va spune ori cand veti fi singuri te va saruta asa ca deocamdata lasa lucrurile asa cum sunt se va rezolva totul

| toly a răspuns:

Poate e doar un pic confuza incearca sa vorbesti cu ea mai degajat intre 4 ochi si rezolvati problema, pe retele de socializare nu poti discuta ca in real fata in fata nu e acelasi lucruhappySigur o vei rezolva problema bft :d