| abc23 a întrebat:

M-am despartit acum cateva saptamani de prietena mea, la care am tinut foarte mult. Este evident ca sufar si eu uneori si sufera si ea, dar oricat as incerca sa o conving sa fim din nou impreuna, nu vrea asta. Cu toate acestea, de la despartire, sta mereu langa mine, imi cauta mereu privirea, ne zambim, ne mai pupam (dar nu pe buze), insa ea a afirmat ca nu e obisnuita cu atmosfera dintr-o relatie si nu se gandeste momentan la o relatie. In ciuda a ceea ce se intampla intre noi dupa despartire (ce am enumerat mai sus), credeti ca ar trebui sa las timpul sa decida, sa o las sa mai creasca (are aproape 16 ani), sau cum fac sa-i schimb ideile din cap si sa fim din nou impreuna (asta e si prima mea optiune)? Cum o fac sa-si doreasca sa fim din nou impreuna, tinand cont ca imi da senzatia asta, dar si-a fixat ideea aia fixa ca nu se gandeste momentan la o relatie? Dau funda raspunsului care ma ajuta cel mai >mult:!

Răspuns Câştigător
| CinevaDiferitDePersoanaTa a răspuns:

Iubirea cel mai frumos sentiment... Te-ai despărţit de ea? De ce ai făcut asta? Ai crezut că-i va fi mai bine? Uite că a dat de "bine". Poate a prins "gustul singurătăţii" şi îi este mai bine aşa...dar sinceră să fiu mai ţine la tine în adâncul sufletului ei,chiar dacă nu o spune, se vede clar din fapte.

Ce să faci?!
Când eşti lângă ea fixeazăţi privirea în ochişorii ei, zâmbeşte-i...se va intimida şi va reacţiona frumos. Ridică-i capul uşor şi spune-i un sincer "te iubesc". Explică-i ce simţi pentru ea,arată-i că îţi pasă,fi alături de ea orice ar fi...

Nu se gândeşte la o relaţie? Poate are nevoie de timp,de curaj să poată să mai creadă în vorbele tale. Poate nu i s-a vindecat "rana" din trecut provocată de tine... Timpul pansează rănile, dar nu le poate vindeca. Iubeşte-o, ai grijă de ea şi nu-i mai sfâşia sufletul!

Mult succes!

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,fetele mereu au nevoie de atentie, daca nu le acorzi atentie sunt gata...cel mai bine e sa faci pe indiferentul cu ea, sa te faci ca nu iti pasa si sa o ignori.Cand ea va vedea ca tu te porti asa sigur se va intreba de ce,gata si-a pierdut interesul? Atunci isi va da seama daca chiar te iubeste si vrea sa fie cu tine,atunci cand va vedea ca nu ii mai acorzi importanta,daca ii pasa cat de cat de tine,o va durea acest lucru si te va cauta ea, sa vada de ce esti asa cu ea si isi va da ea singurica seama cum sta treaba.Nu ai ce face decat sa ai rabdare si sa faci pe indiferentul, daca vezi ca nu te cauta, atunci e clar, uit-o.

| PDM2000 a răspuns:

Buna :* daca ai tinut ff mult la ea de ce v-ati despartit? este normal sa suferiti daca va iubiti.pai tu nu poti sa i schimbi ideile din cap asta nimeni nu poate decat ea. atunci ramane de facut doar sa iesiti sa vb mult sa fi mai glumet cu ea sper ca te-am ajutat bafta:*

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic ca suferi degeaba.Nu ai dupa cine.E clar ca ea nu e pregatita pentru o relatie sau nu te place cu adevarat, doar te amageste.

Daca vrei sa ii starnesti atentia, singura solutie e sa fii foooarte indiferent cu ea si sa flirtezi si cu altele.

Daca te place o sa o ai inapoi cat zici ''peste'' caci gelozia tradeaza multe sentimente.

Spor!

Răspuns utilizator avertizat
| abc23 explică:

Nu ne-am certat nicioadata pe timpul relatiei noastre, ba chiar totul a fost super, dar ea mi-a spus ca nu se simte bine intr-o relatie (nu a mai avut relatii seriose inainte), iar eu nu am putut sa o tin cu forta...

| abc23 explică:

M-ati inteles gresit in unele parti. Nu eu am cerut despartirea, ci ea. Daca era dupa mine, ramaneam impreuna cat dadea Dumnezeu pentru ca o iubeam si inca o iubesc mult. Poate m-am implicat prea mult in aceasta relatie si de asta sufar mai mult. Ea mi-a spus doar ca nu se simte bine intr-o relatie si vrea sa-si mai traiasca copilaria putin. Cand am introdus putina indiferenta, m-a cautat imediat, introducand diferite subiecte banale. Eu vad si simt ca ma place, dar simt si mai mult ca are ea un motiv anume pentru care nu vrea sa fie momentan intr-o relatie (nu e vorba ca nu ii dau voie parintii ei pentru ca acestia au stiut ca am fost cu ea si m-am si intalnit cu ei, si chiar ma plac). Ea a mai vrut sa puna capat relatiei odata pentru ca intra la liceu acum si ii este frica sa nu se lase de invatat, dar am reusit sa o conving. Ei bine, de data asta a spus ca nu mai e vorba de invatat, dar are un motiv anume pentru care nu vrea sa fie intr-o relatie momentan, desi a spus ca totul a fost frumos in relatia noastra si ca sunt un baiat pe care ea nu-l merita, dar a spus ca vrea sa-si mai traiasca copilaria. De asta ma gandesc sa o mai las pana este pregatita, cu toate ca as vrea sa fiu cat mai repede cu ea pentru ca ma simt gol de cand ne-am despartit. Sunt zile in care am chef de toate, dar in altele (majoritatea) cand ma trezesc, nu am chef de nimic, absolut nimic.

@abc23, acum am înţeles şi încerc să-ţi răspund din nou.

Sinceră să fiu ar trebui să o laşi o vreme singurică,dacă aşa îi este mai bine. Nu o presa,nu o forţa! Ştiu că nu te-ar lăsa inima să faci asta şi mă bucur că mai există persoane care se gândesc şi la binele celuilalt tocmai pentru că o/îl iubeşte. Frumos din partea ta... Eu cred că nu ar fi frumos şi bine pentru voi să îi fi indiferent,ci îi poţi fi alături în continuare. Are nevoie de tine,de un sprijin; acum are cea mai mare nevoie de cineva dacă spui că va intra la liceu. Da,ii este teamă ca îi poţi distrage atenţia de la învăţătură şi doreşte să fiţi amici,buni prieteni... Ştiu că îţi este greu şi este teribil să te obişnuieşti cu gândul că nu mai sunteţi voi DOI,dar fă-o pentru ea!
Nu o "abandona" tocmai acum, nu-i fi indiferent; până la urmă nu a spus ceva rău, te-a iubit şi încă te mai iubeşte!

Aveţi grijă de voi şi mult succes în noul an amândurora!

| abc23 explică:

CinevaDiferitDePersoanaTa... mi-a placut foarte mult ultimul comentariu si o sa procedez conform spuselor tale. Vedem cum se aranjeaza lucrurile, iar mai apoi, poate vom putea fi din nou impreuna. Doamne Ajuta!

@abc23,plăcerea a fost de partea mea,mă bucur că te-am putut ajuta şi sfatul meu ţi-a fost de folos.
Aşa să faci,mult succes!

Apropo mulţumesc frumos pentru fundiţă, te-aş vota şi eu cu folositor si intelijent, dar momentan sunt "junior" şi nu am acest drept.

O seară plăcută!