Iarasi a fost valabil vechiul proverb romanesc: "Gura-ti bate... ".
Nu mai ai ce face! Daca are tarie, caracter, incapatinare etc, atunci va fi f. greu sau deloc sa-l mai convingi sa se intoarca! Pentru el probabil a fost la fel (sau mai rau) cum l-ai fi acuzat de FURT, pe nedrept! Ai declansat o explozie de... neincredere reciproca!
Asa sunt baietii, nu-ti ofera o a doua sansa... dar stiu un proverb mai trist: `Iubirea n-accepta pacat `... dar incearca sa accepti si tuatia si cu timpul o sa il uiti
Cred ca ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca nu mai esti cu el si nici nu vei mai fi... Sau poate vei mai fi, dar dupa mult timp de acum in colo... iar el va fi altfel decat e acum... Stii cum e ca... timp de 3 ani sa te daruiesti unei singure persoane, chiar daca te tenteaza si altele si acea persoana sa te acuze ca ai fost cu alta/altul? E foarte neplacut... Cand am patit-o eu, am ajuns la concluzia ca nu a meritat... deci... s-ar putea sa dai de o persoana complet diferita... Totul se intampla cu un scop! Lasa lucrurile sa curga de la sine... oricum ar fi... La un moment dat va fi mai bine. Iar acel moment depinde intr-o mare masura de tine.
Trimite-i o scrisoare lacrimogena acasa, daca alta modalitate de a-l contacta nu ai.
Cred ca si-a dat seama ca l-ai prins daca a sarit ca ars, nu cred ca asta e motivu pentru care s-a suparat. abia a asteptat sa faca asta, nu merita sa te umilesti in fata lui, daca isi da seama ca il iubesti si nu mai esti asa agresiva poate se va intoarce, daca nu, asta e incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te-a iubit suficient si nu te merita
AlexEjmecheru întreabă: