Un baiat nehotarat si plictisit,nu te intoarce din drum pentru el,poate il va ajuta lectia asta.
Oricum,daca s-a plictisit odata,se va plictisi si-a doua oara,e timp pierdut si emotii risipite de pomana,vezi-ti de viata ta!
Faptul ca v-ati despartit i-a adus un nou val de adrenalina in vene si i-a placut,acum ar vrea iar,dar tu ai plecat,ce sa faca,ce sa faca!
Ei,lasa-l sa caute senzatii tari in alta parte, nu te mai lasa folosita sau manipulata, s-asa relatia voastra o tineai in viata doar tu, nici acum nu s-ar schimba ceva.
Ramai la starea ta de bine si asteapta, se va gasi un altul care va fi curios si-i va fi drag sa fie si el bine alaturi de tine!
Ai rabdare!
Daca va tine, prietenie cu beneficii, daca nu, nu. Nu are rost sa incercati sa mai faceti o casa din cartoane, dar poate, cateodata, asa de amintirea trecutului, sa va mai condimentati traiul...
La ce te referi cand spui ca el nu facea nimic si trebuia sa faci tu toata chestia?
Eu cred ca acesta era nehotarat, nu stiia ce sa faca, doar ca monotonia isi facuse aparitia in relatia voastra. Daca il abordezi din nou si iti ceri scuze eu cred ca va veti impaca. Succes :*
HappynewCenusa întreabă: