Sunt fete care cu greu trec peste prima iubire, primul barbat din viata lor. Poate ca si ei tot asta i s-a intamplat. Oare tu nu ai facut-o atat de fericita incat sa uite de el?
Cand e iubirea aceea puternica, nu il poti uita pe primult nici dupa 20 ani.
In cazul meu, nici dupa 4 ani de distanta nu l-am putut uita( nu ne-am putut uita).
Pai daca era fericita cu tine ar fi trebuit sa treaca peste tot si sa se gandeasca doar la tine.
Da, pentru ca amintirea lui si clipee petrecute cu el o induioseaza si cand e cu tine il simte si sufera dupa el asa ca nu se mai gandeste la tine. o fata nu uita un baiat asa usor pentru ca cu el a simtitca e cea mai fericita si atunci cand a pierdut clipele aceste grozave si minunate suferi
daca nu e pregatita sa fie cu o relatia cu tine dupa un an mai las-o si incearca sa o inveselesti si sufletul ei sa uite de acel baiat
sau nu te iubeste si cauta scuze.nu fii gelos si iarto. ducativa n parc sau la o intalnire si totul va trece.si daca a fost primul iubit ramane intodeauna in inima. funda?
Posibil sa fie o iubire de durata, dar intrebarea este de ce s-a despartit de el. daca x i-a dat papucii inseamna ca s-a terminat dar daca ea i-a dat papucii inseamna ca este o fire foarte nehotarata. u trebuie sa treci peste asta.life goes on, sper ca ti-am fost de ajutor,
Bai pulanule eu tie nu tiam cerut parerea despre mine daca nu stiai raspunsul nu raspundeai, si de unde stii cas obsedat de sex ma cunosi tupe mine ca sa-mi spui pidar ce esti si daca te consideri analfabet nu spune si la altii ratatule.
Ce mai cocalar esti ma tigan borit ce esti imi bag si eu pulan mata si tatu si in tine loX ce pidar mai esti daca imi raspunzi inseamna ca esti si PIDAR haaaa
Nu cred. poate vrea sa te faca doar gelos. fa-i un test nu stiu ceva de genu cat de mult te iubeste ea pe tine. sau poate avea alt iubit si zicea ea asa ca nu putea sa treaca perte prima relatie. succes. funda?
Mkeynes întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: