| MBAAA a întrebat:

M`am despartit de el dintr`o prostie.straight face Haideti sa va zic: aseara imi pierdusem cartela si nu o mai gaseam, in timpul asta el ma tot suna, iar eu imi cautam cartela de nebuna, n`am gasit`o, azi am fost la o prietena si am vb cu el de pe telefonul ei si a zis ca eu mi-am luat alta cartela ca sa vb cu alti baieti si nu cu el, ca il insel, chestii de genu asta, si nu ma crede ca eu chiar imi pierdusem cartela, si sa-i sterg nr, tot, sa nu mai aud de el ca nici el nu vrea sa mai auda de mine. Noi ne-am mai despartit dar ne-am impacat la loc. Nu stiu de ce, dar ceva imi spune ca despartirea asta va fi definitiva.straight face Ce pot sa fac?sad Funda

Răspuns Câştigător
| MeMyself a răspuns:

In primul rand gandeste-te ca dupa faza asta denota ca el nu are incredere in tine si mai bine asc pe altcineva decat pe tine...din asta poti sa ti dai seama ca nu e pentru tine si nu merita sa suferi! Dar poate ca ar fi bine sa incerci sa vb cu el fata in fata si sa-i explici(ca o ultima sansa) ce s-a intpl cu adevarathappy. daca va crede in tine atunci zic sa incerci sa te impaci cu el dar daca in continuare nu crede in tine zic ca nu merita si e mai bine asa.chiar daca doare.happy
Succes!happy

5 răspunsuri:
| deea_7942 a răspuns:

Buna, nu pune la suflet, la varsta ta trebuie sa cunosti mai multi baieti, sa vezi cum se comporta cu tine, si la un moment data vei ajunge sa cunosti baiatul care sa te merite. Stiu ca ti se pare o mare tragedie ce ti s-a intamplat dar daca el a reactionat asa inseamna ca e foarte imatur si nu merita sa plangi dupa el. Fruntea sus si zambeste, tot raul e mereu spre bine chiar daca in momentul asta nu pare!

| alexutza003 a răspuns:

Tot ce poti face este sa treci mai departe pentru ca daca nu are incredere in tine nu rezolvi nimica, chiar daca va ve-ti impaca tot nu va avea incredere in tine si intr-o relatie este foarte importanta increderea meriti ceva mai bun.

| Any a răspuns:

Cumpara-ti o alta cartela si suna-l si explica-i ca ti-ai pierdut cartela si ca ar trebui sa aiba incredere in tine. Daca te-ar iubi ar intelege lucru acesta.

| brian_1629 a răspuns:

Bianca un sfat bun fa-ti alt prieten daca va despartiti des

| i44na a răspuns:

Dupa parerea mea daca tinea la tine te credea... da i cam ciudat sa va despartiti pentru chestia asta banala. incearca sa vorbesti cu el si mai explica-i odata. daca nu intelege asta i. nu te merita...