Bună.
Fiecare pasăre pe limba ei piere, așa și tu. Ai alergat după 2 iepuri și acum mori de foame!
Pa, pa.
Orice despartire este dureroasa, insa nu trebuie privita tragic.Lasa-l o perioada in pace, sau discuta cu el.vezi ce simte.Intrebari de genul:Iti mai amintesti cand am fost... care sa ii trezeasca din nou sentimentele la viata! Bafta multa! P.S:Niciodata sa nu plangi dupa un baiat sau un autobuz pierdut, imediat se gaseste altul sa ii ia locul!
Nu am alergat dupa doi iepuri . PE cel ce il iubesc, am vrut sa il fac gelos cu un fost . Asta a acceptat sa ma ajute, stiind ca nu va fi nimic intre noi, ci doar pe facebook, de ochii lumii. ( adica sa daca fostul meu pr. ).
Buna, ai gresit atunci cand ai pus poza pe fb cu fostul, dar cred ca daca ai sta de vorba cu el si i-ai explicat care a fost intentia ta atunci cand ai pus poza, si i-ai spune cat de mult il iubesti, daca te iubeste cu adevarat va intelege si veti fi din nou impreuna. mult succes:*:*
Sa stii ca eu trec prin aceeasi faza ca tine si ca la cat de distrusa sunt nu cred ca asi putea sa-ti dau un raspuns.
dar cand mie mi se rezolva problema o sa-ti spun si tie cum am rezolvat-o.
dar totusi, daca tot m-am oferit sa-ti scriu cate ceva la intrebare ar trebui sa-ti dau si niste sfaturi
-ar trebui sa ii spui atunci cand suntei singuri ceea ce simti cu adevarat, asa si el va intelege ceea ce inca simti pentru el, iar tie ti se va lua o piatra de pe inima
-poti sa-i ceri sa va-mpacati( dar ai grija, o sa suferi foarte mult daca o satizica nu)
-incearca sa fi mai apropiata de el si fa asta ca si cand nu sar fi intamplat nimic intre voi
-ascultati inima si fa ceea ce crezi tu ca te va face invingatoare
Iti urez mult noroc si multa multa dragoste
George0197 întreabă: