| CarolineD56 a întrebat:

M-am "despărțit" de el și ma doare.
Tot ce am vrut a fost sa fiu apreciata.
Eu 24, el 28, locuiam împreună de 2 ani.
In ultimul timp simțeam ca nu ma mai apreciază, nu mi-a făcut niciun cadou de 1 martie, de 8 martie sau de ziua mea care a fost in februarie. A început sa ma evite, când vin eu acasă el sa plece, sa vina la 2-3 dimineața acasă si i-am zis ca nu mi se pare normal. Sâmbăta a fost plecat iar la meci si l-am așteptat pana a doua zi, am văzut ca nu vine, mi-am făcut bagajele, l-am blocat si am plecat.
El mi-a zis ca ma iubește, ca își dorește ceva serios dar ca trece prin niște probleme. Oare se va mai întoarce sa își ceara scuze și sa o luam de la început?

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E o mare greșeală sa te muti cu cineva fără căsătorie. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator și pe termen lung aduce nefericire, o viata irosita.

| dullcat a răspuns:

Ce probleme intra la rangul de secrete guvernamentale care sa argumenteze acest comportament inadecvat? Ai luat decizia corecta si nu ar trebui sa privesti inapoi.

Nicio problema nu e justificata, mai ales ca nu a comunicat cu tine. Intr-o relatie cea mai importanta este comunicarea, mai ales daca sustii ca vrei ceva serios. Daca unul din parteneri face ceva de capul lui si nu mai arata iubire, atunci apar semne mari de intrebare.

Daca doar te-a mintit pentru a te insela, atunci cu atat mai mult nu trebuie sa suferi dupa el.

| Hammurabi a răspuns:

Să se întoarcă și să o luați de la început?
Tu ești într-un joc pe calculator sau în viața reală? Ce crezi că vei rezolva dacă o luați de la început?
Îți spun eu : nimic.
Ia-o de la început cu altcineva.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Draga mea, știu ca durerea pe care o simți este poate prea cumplita pentru a fi înțeleasă de noi restul.
Dar, capul sus, ai dat dovada de curaj și ai ales sa te respecți în primul rand pe tine.
Ok, de 1 martie și 8 martie ca ele, dar de ziua ta? ( ce om care iubește o persoana face asta? Și o ciocolata dacă îți lua tot conta.
Faptul ca tu îl așteptai cu zilele și el alegea sa vina târziu și sa fie rece, este altceva.
O persoana care te iubește își face timp, fără scuze.
Ai luat decizia corecta, sa nu te îndoiești de asta, cu siguranță o să întâlnești persoana potrivita care sa te aprecieze.

| AdioTPU a răspuns:

Vorbește deschis cu el și intreaba-l prin ce probleme trece, dacă într-adevăr acele probleme există și nu sunt doar un pretext pentru escapadele lui cu potențiale alte fete. Nu aștepta scuze de la nimeni căci s-ar putea sa nu le primești.

| Paracetamol0lol a răspuns:

Din ce spui nu prea mai e iubirea aia, eu zic să o termini cu el și să ți găsești alt partener

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Asa sunt femeile, cand e prea mult bine aleg sa fuga.
Daca il iubeai cu adevarat ii ramaneai fidela indiferent daca dadea in tine, te insela, te maltrata psihic, etc. faceai totul si incercai chiar si imposibilul, iti meriti soarta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

"Daca il iubeai cu adevarat ii ramaneai fidela indiferent daca dadea in tine, te insela, te maltrata phisic"

Asta se intampla in casa ta?

Da, esti bolnav. Rău de tot. Sper sa primesti ajutorul de care ai nevoie, bolnavule

| anonim_4396 a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

Sa manipulezi o femeie ca "nu isi iubeste barbatul cu adevarat" daca nu accepta să dea in ea si o "maltrateaza psihic".

Esti un dement, mergi pe la psihiatru bolnavule

| shookdazed a răspuns:

Va fi un pic greu la inceput sa fi singura insa mai bine ca ai terminat totul, cu oamenii ca de-astia iti pierzi doar timpul, daca avea probleme le impartasea cu tine nu fugea asta inseamna o relatie totul la bine si la rau.