| oAnonim a întrebat:

M-am despartit de fosta ieri dimineata mi-a zis ca nu mai vrea o relatie ca este mai bine fara, aveam 5 luni impreuna, si am zis inloc sa sufar, sa intru intr-o alta relatie, si mi-am facut o alta relatie, tot cu o tipa din liceu, si ne intelegem super, am vb la telefon, pe mess totul e ok, adica e mult mai superba decat fosta si se comporta mult mai bine, am pus aseara pe facebook ca suntem intr-o relatie si pe urma fosta a inceput sa innebuneasca, geloasa ca dc am intrat intr-o alta relatie, si i-am zis ca nu mai ma intereseaza de ea odata ce mi-a dat papucii, o poate face si a 2a oara, si nu mai ma intereseaza de fosta, s-a purtat indiferent cu mine. Dar problema este ca. astazi urmeaza cand intru la liceu.sa ma intalnesc cu tipa noua.sa vorbim, sa ne sarutam.dar.am emotii laughing Adica parca sunt timid laughing Si nu s-a intamplat asta cu mine big grin Ce pot face. sa nu pic aiurea in fata ei laughing)

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Si ce-ar fi daca te-ai relaxa?
Nu-mi spune ca nu poti,imagineaza-ti in minte cum o sa fie,fa un mic scenariu,ea vine,tu o astepti,zambesti cand o vezi,o privesti si-o saluti,incepeti sa vorbiti,o iei de umeri si incepeti sa faceti mici pasi vorbind!
Vizualizeaza scena cu ochii mintii si fii calm,realizeaza ca,daca a intrat atat de repede in relatie,de fapt abia astepta!
N-ai nici un motiv sa te pierzi,fii stapan pe tine si nu aminti de fosta sub nici o forma,daca deschide ea subiectul,bine, tu sa nu pomenesti nimic, sa-ti arati doar bucuria si interesul ca te afli langa noua ta prietena!
Bafta maxima!

5 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

Cati ani ai?
Deci ieri te-ai despartit de prietena ta si imediat(adica pana seara)ti-ai facut o alta relatie.
Esti uimitor de rapid, sincer!laughing
@greece12 nu ar fi mai bine sa ii spui ca orice om care se presupune ca iubeste,dupa ce iese dintr-o relatie are nevoie de o pauza,sa isi analizeze sentimetele, sa vada ce s-a intamplat, a cui a fost vina!
Prietene? Daca de acum inveti sa schimbi iubitele ca pe sosete te asigur ca nu o sa ai parte de o relatie stabila si de durata.Si stii de ce? Pentru ca mereu balta va avea peste si decat sa lupti pentru o relatie mai bine preferi alta.
E un mod total gresit de a gandi si nu o sa iti aduca nimic bun.

| oAnonim explică (pentru justitiarul):

Nu avea rost sa lupt pentru acea relatie, in tot timpul ala 5 luni,doar in prima luna a fost perfecta cu mine,in rest a fost mai indiferent,si ii ziceam mereu sa se schimba si zicea ca da etc si pe urma iar era indiferenta,si a zis ca ii este mai bine singura,si daca o iubesc, ii vreau binele, deci am lasat-o asa.

| greece12 a răspuns (pentru justitiarul):

Si pe mine m-a uimit rapiditatea cu care s-a miscat,dar nu as fi raspuns in acest fel,daca nu aveam toate amanuntele,avem de a face cu o fosta relatie muribunda cam de multisor timp, se poate spune ca se desparteau in timp ce inca erau impreuna, daca poti intelege un asemenea fenomen!

| a2dr33ad33a a răspuns:

Interesantahee hee. poveste :* pai parerea mea este sa-ti iei inima in dinti si sa mergi la ea calm fara sa-ti fie palma uda laughing sau sa trmuri sa iti framanti degetele mergi lejer vb deschis cu ea... nuh ai dc sa ai emotiiihee hee da intr-adevar fluturasii de dinaintea intalnirii isi fac prezenta ca vrei ca nu vrei asta e da incearca sa-i eviti uita de ei si fii tu insuti :* bafta

| D3D3ya a răspuns:

Buna:X Eu As Zice Sa Nu Mai Fii Asa Timid (cam asa a fost cu niste prieteni de`ai mei) si app lasa ca nu vei pica in fata Eirolling on the flooroh go on Si Sa Nu Ai emotii (sa stii de la mine ca fetelor nu le place sa fiu Comparateetongue) Sper Ca Te-am Ajutat:X:X