Si ce-ar fi daca te-ai relaxa?
Nu-mi spune ca nu poti,imagineaza-ti in minte cum o sa fie,fa un mic scenariu,ea vine,tu o astepti,zambesti cand o vezi,o privesti si-o saluti,incepeti sa vorbiti,o iei de umeri si incepeti sa faceti mici pasi vorbind!
Vizualizeaza scena cu ochii mintii si fii calm,realizeaza ca,daca a intrat atat de repede in relatie,de fapt abia astepta!
N-ai nici un motiv sa te pierzi,fii stapan pe tine si nu aminti de fosta sub nici o forma,daca deschide ea subiectul,bine, tu sa nu pomenesti nimic, sa-ti arati doar bucuria si interesul ca te afli langa noua ta prietena!
Bafta maxima!
Cati ani ai?
Deci ieri te-ai despartit de prietena ta si imediat(adica pana seara)ti-ai facut o alta relatie.
Esti uimitor de rapid, sincer!
@greece12 nu ar fi mai bine sa ii spui ca orice om care se presupune ca iubeste,dupa ce iese dintr-o relatie are nevoie de o pauza,sa isi analizeze sentimetele, sa vada ce s-a intamplat, a cui a fost vina!
Prietene? Daca de acum inveti sa schimbi iubitele ca pe sosete te asigur ca nu o sa ai parte de o relatie stabila si de durata.Si stii de ce? Pentru ca mereu balta va avea peste si decat sa lupti pentru o relatie mai bine preferi alta.
E un mod total gresit de a gandi si nu o sa iti aduca nimic bun.
Nu avea rost sa lupt pentru acea relatie, in tot timpul ala 5 luni,doar in prima luna a fost perfecta cu mine,in rest a fost mai indiferent,si ii ziceam mereu sa se schimba si zicea ca da etc si pe urma iar era indiferenta,si a zis ca ii este mai bine singura,si daca o iubesc, ii vreau binele, deci am lasat-o asa.
Si pe mine m-a uimit rapiditatea cu care s-a miscat,dar nu as fi raspuns in acest fel,daca nu aveam toate amanuntele,avem de a face cu o fosta relatie muribunda cam de multisor timp, se poate spune ca se desparteau in timp ce inca erau impreuna, daca poti intelege un asemenea fenomen!
Interesanta. poveste :* pai parerea mea este sa-ti iei inima in dinti si sa mergi la ea calm fara sa-ti fie palma uda sau sa trmuri sa iti framanti degetele mergi lejer vb deschis cu ea... nuh ai dc sa ai emotiii da intr-adevar fluturasii de dinaintea intalnirii isi fac prezenta ca vrei ca nu vrei asta e da incearca sa-i eviti uita de ei si fii tu insuti :* bafta
Buna:X Eu As Zice Sa Nu Mai Fii Asa Timid (cam asa a fost cu niste prieteni de`ai mei) si app lasa ca nu vei pica in fata Ei Si Sa Nu Ai emotii (sa stii de la mine ca fetelor nu le place sa fiu Comparatee) Sper Ca Te-am Ajutat:X:X