anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de  fostul de mai bine de o jumatate de an, din cauza amandurora. Eu una am priceput unde am gresit si stiu ca acum ne-ar iesi daca am mai incerca o data. Acum o luna, ne-am intalnit la o nunta a unor prieteni comuni si, dupa cateva pahare, am ajuns in pat... A fost bestial si mi-a recunoscut ca inca ma iubeste si eu il iubesc pe el. Problema e ca eu acum am sperante, dar el nu m-a sunat de atunci. Ce sa fac? Trebuie sa fac eu ceva? Sunt confuza.

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Daca tot ai sperante si tot vrei de ce nu faci tu primul pas. Suna-l si stati de vorba...asa te vei linisti. Nu inteleg de ce mereu numai barbatii trebuie sa fie cei cu initiativa iar noi femeile daca preluam carma parem toante? Fi indrazneata si sustine-ti cauza cat poti de bine.

| JustMeFlory a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa se ajunga la pat.mai ales ca amandoi ati baut! omul la bautura spune multe si a doua zi uita! nu ai decat sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el.sa il intrebi ce are de gand cu voi!winking
Totusi... daca ar fi fost interesat de relatia dintre voi ar fi dat un semn de viata ceva!
Succes!

| valsulnorilor a răspuns:

Ai gresit tu ca ati ajuns in pat.
se vede ca e plin de orgolii atat timp cat dupa pat nu te-a mai sunat.
Parerea mea e ca nu mai ai nimic de facut de cat sa iti cauti un prieten adevarat.
El a vrut doar aventura si a primit ce si-a dorit.
Nu te mai cauta ca si-a atins scopul.
Succes in dragoste si iubiti-va mult!(nu uitati metodele de contraceptie ca se ajunge cu mingea la centru)

| Mya a răspuns:

Am trecut si eu printr-o faza asemanatoare...si a mers bine pana mai acum 2 lunihee hee. Mai bine regreti ceea ce ai facut, decat ce nu ai facut! Macar asa nu vei mai sta in dubii gandindu-te cum ar fi fost daca? Suna'l, vezi cum reactioneaza... apoi vei sti ce ai de facut pe viitor, referitor la "aventuri" cu fostii si la cat de sinceri pot fi in starea de ebrietate! Bafta!

mlm
| mlm a răspuns:

Crezi ca acum ar mai fi totul ca la inceput, parerea mea ca este foarte orgolios si nu incerca sa-l ranesti, asteapta sa faca el primul pas, daca nu asta este, dragoste cu forta nu se poate.Mult noroc iti doresc.

| blue_7670 a răspuns:

Ce`i cu voi? fato, du`ti si suna`l de urgenta. daca tu crezi ca daca veti mai incerca odata v-ar iesi ce mai astepti? prinde zboru` la viteza a 5a la el sau cel putin la telefon. ce`i cu voi? inca mai sunteti pe timpu` lu` bunica? si asteptati ca baietii sa faca primul pas? laughing comice mai sunteti laughing asculta`ma. suna`l tu ca nu ai nimic de pierdut!

| alexam a răspuns:

Daca el ti-a recunoscut ca te iubeste, cred ca te suna deja! Probabil avea inca aburi de alcool in minte... sad Daca trec 6 luni, eu zic sa iti gasesti pe un altul! Si... el stie unde a gresit in relatia voastra ce o incheiaserati acum 6 luni ( sau doar TU despre tine )?!?