Buna! Pare ca vrea sa iti atraga atentia pentru ca l-ai „sters„ din viata ta. Ar trebui sa nu il bagi in seama sau sa-l blochezi.
El crede ca incă mai sunteti impreuna, nu te-a uitat. Dacă ai fost mult timp cu el e normal să fi ramas ceva...
Probabil mai simte ceva, nu poate merge mai departe, acum daca ai alt iubit ar fi bine sa înțeleagă ca asta e, nu exista nici jumatati nici iubiri doar fantezi umane
Se cam vede cat l-ai iubit daca tu nici intr-un an ți-ai găsit altul.
Nu cred că vrea să se bage in seama cu tine. Daca ar fi fost așa nu ai mai fi nevoita sa pui întrebarea asta. Pur și simplu ai fi știut in sinea ta că asta vrea.
dupa părerea mea omul reacționează cum o făcea inainte, din bun simt încă mai ține legătura cu tine, de prost ce e mai exact, nu știu ce va place voua fetelor sa vă imaginați că dacă unu vă oferă atenție cat că ar fi dintr-un simplu like automat va și dorește, unii pur și simplu fac asta din prostie/ bun simt. Pentru că așa sunt obișnuiți.
Nu neaparat ca vrea sa se bage in seama. Mie mi se pare imatura chestia asta. Sa te desparti de cineva si gata nu va mai salutati, va dati block etc. Daca sunteti maturi, puteti ramane prieteni. Mai ales ca este foarte posibil sa fiti si din acelasi grup de prieteni. De asta este bine sa pastrati o relatie decenta intre voi. Nu vad de ce te-ai gandit dupa atat timp sa il stergi. Daca aveai ceva cu el, il stergeai pe moment, cand v-ati despartit. Daca ti-ai facut alta relatie nu insemna ca trebuie sa il stergi. Asta ziceam ca e imatur. Probabil inca se uita din acelasi motiv pentru care ne uitam si noi la pozele prietenilor. Curiozitate si sa vezi ce mai fac oamenii pe care ii stii.
Probabil il roade faptul ca l-ai sters de peste tot, ceea ce inseamna ca ai trecut peste. Faptul ca reactioneaza la postari cred ca indica ca vrea sa iti atraga atentia, sa iti arate ca inca este acolo si el tot nu a trecut peste, pentru ca altfel ar fi abordat si el acelasi comportament ca si tine si te-ar fi sters.
Nu il lasa sa iti tulbure relatia prezenta, ori blocheaza-l, ori de la setari da-i sa nu iti mai poata vedea postarile.
Inutila "stergerea" de pe conturile de socializare.
Mergi mai departe! Sterge-l si din hardul mintii!
GL!