Nu-l mai cauta! nu trebuie sa fii o optiune pentru nimeni. daca te vrea, te vrea si punct. daca nu, sa fie sanatos!
daca ai terminat-o cu el acum cateva luni, nu trebuia sa mai dezgropi iar trecutul, pentru ca-ti faci rau singura.trecutul e trecut.Viitorul conteaza!
NU te lua dupa cei de aici! Daca il IUBESTI nu te lasa, insista."Speranta moare ultima" si pana nu iti zice el NU, nu te da batuta! Succes, te pup!
Nu exista "nu stiu " cand vine vorba de uitat. daca nu te-a intrebat "cine esti?" eu zic ca nu te-a uitat.dar cred ca ti-a raspuns asa pentru ca e implicat deja in cealalta relatie si hai sa fim seriosi! crezi ca procedezi corect? tie ti-ar placea sa fii intr-o relatie cu cineva si ala sa fie cautat de fosta? mai bine asteapta, poate nu le va merge relatia, daca insa le merge nu te baga, asa a fost sa fie, daca voi ati fi avut un viitor nu v-ati fi despartit.
Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Termina cu offtopicul, desteptule! ai ceva sa-mi zici? exista sectiune mesaje private!
)) e chiar insistenta
E PROSTIE! Ma bucur ca esti de acord cu mine si ca cineva mai vede si oamenii analfabeti si prosti.
Mihaela, sufletul OMULUI zambeste mereu si mereu trecutului, indiferent de ceea ce gaseste el acolo...
Sincer, eu ti-as recomanda sa privesti inainte si sa renunti la "reincalzirea supei", caci nu-i vei mai regasi acelasi vechi si bun gust "gust".Va fi doar o "supa reincalzita", care nu-ti va mai aduce niciodata acel "aport de calorii" de care sunt sigur ca ai atata nevoie.
Nu te "crampona" niciodata in ganduri si nelinisti Mihaela si traieste-ti tineretea bucurandu-te de fiece Raza de Lumina, fara sa uiti insa niciodata ca esti OM!
Alexsiatat
Daca s-a culcat cu tine, inseamna ca ai ajuns dependenta de acel individ. Atunci nu mai are sens sa mai pui intrebari stupide. Daca ai avea minimum de orgoliu atunci i-ai intoarce spatele. Dar de unde orgoliu la o nulitate simpatica.
Eu zic sa nu il mai cauti, pentru ca te injosesti prea mult in ochii lui. daca te dorea inapoi, te cauta chiar el! eu niciodata nu mi-am cautat actualul iubit cand ne certam sau desparteam, ci doar el ma cauta pe mine, dar din cate vad "baietasul" tau a trecut peste. uita-l! cauta altul!
Si eu am trecut prin aceiasi situatie dar am trecut peste.Nu te mai gandi la el si incearca sa iti placa de alt cineva si o sa vezi ce repede o sa-l uiti privestel cu alti ochi. FUNDA:*
Pai.odata ce te-ai despartit de el inseamna ca ceva a fost putred la mijloc, dar stiu ca in inima ta a ramas un semn de intrebare:Oare-l mai iubesc? M-a uitat? Ceea ce trebuie sa faci este sa-ti asculti inima, gandeste-te cum va fi daca va veti impaca si daca va mai merge ca inainte.