anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despărțit de fostul meu iubit de 2/ 3 ani după alti câțiva impreuna.Nu ne-am mai vazut si vorbit de atunci, nu il am pe Facebook sau alte retele si nu am mai tinut legatura in vreun fel.Eu am o relație acum asa ca nu mi-a pasat,el la randul lui și-a făcut o relație cu o fostă vecina de a noastră ce mergea cu ghiozdanul in spate la gimnaziu cand eu mergeam cu cumpărăturile acasa sa pregătesc de mâncare,dar in fine.
O prietena de a mea încă il mai avea pe rețelele de socializare și tot glumea cu mine ca le-a vazut postarile si ma cam copiază.Nu am luat-o in seama si am zis ca e problema lor,dar la un moment dat m-a intrebat prietena mea daca are el neamuri prin zona mea si alte chestii ce m-au pus pe gânduri și m-am decis sa trag o fuga pana pe profilul lor sa vad despre ce tot vorbeste si într-adevăr,posta niște lucuri foarte asemănătoare,ba chiar pozele le făceau cam la fel, le postau cam in aceeasi perioadă, comentariile sau declarațiile erau cam identice cu ceea ce scriam si eu cu iubitul meu si am zis "eh, cine stie". Faza nașpa este ca el locuiește la câteva sute de km de unde locuiesc eu momentan si nu are pe nimeni pe aici, dar culmea la o perioadă extrem de scurtă după ce am vizitat eu un loc din zona mea a aparut si el cu postari pe Facebook din aceeasi zona si acelasi loc cam cu același poze.Ma mai uit ceva si mai observ o chestie, o altă vizita tot din zona mea unde din nou fusesem cu scurt timp dupa mine si făcusem poze.Am zis din nou ca poate e o coincidență ca sa apara brusc pe aici necunoscând zona si asa dintr-o dată, dar fiind cu iubita lui după el zic aia e. Dupa o perioada scurta de timp, de aniversarea lor mi se pare, vad o altă poza facuta intr-o alta mai zona mai exact unde mi-am facut eu casa si de care loc el știa (acolo trebuia sa imi fac cu el casa) si alt semn de intrebare.Ca sa nu mai spunem ca acum cand si-au schimbat masina si-au pus numerele după numerele mele (adică eu am ales niște inițiale de la ceva nume si ei au pus la fel cu inițialele de la ei sa zic asa cam de la aceeasi chestie).
Ce poate fi asta? Simple coincidențe?
Imi urmărește unul din ei profilul pe bune?
Au aceleasi idei ca mine, ca noi?
Vor sa ne copieze sau demonstreze ceva?
Intreb pentru ca ma simt aiurea, nu vreau sa dau nas in nas cu ei pe undeva sau sa imi dau seama tarziu ca unul dintre ei e bolnav cu capul, nu ma simt confortabil sa avem lucruri si locuri in comun si ma simt urmărită.

12 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Ori sunt simple coincidente ori esti urmarita.
Esti sigura ca nu are acces la contul tau?
Daca vrei sa fi mai linistita angajeaza un detectiv si o sa afli tot.

| Osana254 a răspuns (pentru aditimus):

Contul meu cel mai probabil pot sa il vada doar dacă mai au un cont fals, pentru ca noi ne-am blocat uni pe altii.Bine,înafara de iubitul meu, el nu a avut treabă cu ei si nici motiv sa ii blocheze dar ei pe mine (de fapt cred ca mai degraba ea ) m-au blocat pe Facebook, asta am descoperit -o acum cand i-am cautat sa vad si nu stiu de ce, ca nu i-am deranjat, nu l-am cautat pe el pur si simplu mi-am vazut de a mele.
Chestia ce mă pus pe gânduri la fata asta a fost ca dupa ce eu cu fostul ne-am despărțit si el ma mai cauta, mi-a trimis si ea cerere de prietenie.Atatia ani am fost vecine si ea avea Facebook de copil mic si nu mi-a trimis o cerere dar după ce m-am despărțit de fostul la un scurt timp mi-a trimis.Imi dădea like la poze, la postari, a vrut sa se bage in seama si brusc a dispărut (probabil atunci m-a blocat) si am aflat că ei sunt impreuna.Nu am fost prietene sau ceva deci habar nu am ce a urmărit.
Eu nu stiu daca sunt coincidențe sau ei chiar ne tin in vizor, dar nu stiu cum ea ca si iubita lui poate sa meargă cu el unde ma poate gasi pe mine. Unde locuiesc eu acum, unde mi-am facut casa, în mall-ul ce e la 2 minute de ai mei si pe care eu in frecventez având în vedere că mai este unul pe unde intra ei in oras si multe altele.

| aditimus a răspuns (pentru Osana254):

Ai putea sa mergi stiu si eu ori scubadiving ori sa faci un salt cu parasuta ceva extrem sa vedem se mai ia dupa tine?

| Osana254 a răspuns (pentru aditimus):

laughing ar fi o ideie.Sa il vad dintr-un alt avion cum sare cu a lui de mana facandu-si selfie.Am face o poza impreuna ce naiba, ne mai incurcam in atata lucru?

| aditimus a răspuns (pentru Osana254):

Sa sti ca se fac salturi la Bucuresti si constanta.
Ei te filmeaza / pozeaza in timp ce sari si esti legat de antrenor.

https://www.tnt-brothers.ro/

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar eu nu cred ca el se gandeste asa de mult la asta, adica si numerele la masina? Serios? Nu prea cred. Cred ca tu te gandesti cam mult la asta, adica... uite, ai pus intrebare aici pe TPU despre asta. El nu a pus (:.
Nu ar trebui sa iti pese despre asta, cum ai zis si tu. Pur si simplu nu te mai gandi la el si gata.

| Osana254 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nici nu m-am gandit atatia ani. Daca ma interesa viata lui persoanala probabil il urmăream încă de atunci dar nu mi-a pasat.
Problema este ca noi am avut o relație de lungă durată, el si-a refăcut mai greu viata si este si o persoană mult mai dificilă de fel.Nu vreau sa imi dau eu cu presupusul, sau sa ii "prezic" eu viitorul dar fetelor le va fi cam greu sa se adapteze cu el si cu nevoile lor iar el stie.Pana si familiei lui i-a fost greu sa il inteleaga pentru ca (Nu sunt psiholog sa pun diagnostic dar am trăit cu el destul incat sa ma pronunt) e cam nebun,are ceva probleme ce iti dau de inteles ca nu e chiar în regulă.Si eu cat am stat cu el am avut des scandal si am ajuns până la violență fizică, de câte ori am vrut sa plec m-a tinut si s-a intamplat chiar sa ma închidă in casa.El se comporta aiurea iar cand voiam să ne despărțim devenea cel mai bun om, după ce mă înduplecă iar era satana.El e obisnuit sa dețină controlul, sa fie liber, sa comande si in acelaș timp sa aiba pe cineva care sa il slugareasca, iar in ziua de azi nu prea mai găsești proaste ca mine Si de asta cumva am o mica temere.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Osana254):

A... deci este o temere. Inteleg. Daca ai o relatie acum, stai mai mult cu prietenul tau, nu mai baga in seama aceste lucruri. O fi el nebun, dar pana cand... daca si-a facut o alta relatie, totul este bine.

| NarcisIfrim a răspuns:

Din ce ai scris mai jos, e clar ca esti urmarita si e clar ca vrea sa iti faca in ciuda indirect.
Ai auzit de indiferenta? Foloseste-o.Cu cat de gandesti mai mult la chestia asta, cu atat iti va intra in cap si nu iti va da pace.Calmeaza-te si incepe cu primul pas de al sterge de unde in urmaresti, ok? Si dupa cand nu vei mai vedea si vei afla despre el, va fi mult mai bine.Cu cat stii mai putin cu atat e mai bine.

| Osana254 a răspuns (pentru NarcisIfrim):

Nu ii urmăresc.Eu de pe profilul meu nu ii pot vedea ca imi sunt blocați, poate ei daca au cont fals de pe care fac asta.
Si eu ma gandesc ca sunt pre multe coincidențe.Cat era cu mine nu am venit nici in vizita in zona asta si eu am neamuri aici, nu am fost sa vizitam nici o zona turistica sau ceva din preajma si brusc si-au dat ei seama ca au de ce veni.Cei care au trecut printr-o relație si vad lucrurile astea pot sa inteleaga ce am zis si de ce cred.
O sa incerc sa nu ii mai bag in seama, si asa iubitul meu l-a vazut din nou printr-o comuna din apropiere cand a mers cu ceva treaba, dar in fine.Ma frapat faptul că ea merge cu el, adică stie si aia si vine de a dracu, sau el nici nu i-a spus? Mi se pare ciudat însă pentru ca si ea la rândul ei știa in mare despre mine si cum am spus, mi-a trimis cerere cand ea nu putea sa accepte cereri pe Facebook-ul ei doar urmaritori si mi-a dat mie like având în vedere că ea avea foarte multe (atunci ca acum...) Si nu dădea la nimeni ca nah, era genul ala pe atunci de foarte bine văzută pe rețelele de socializare si cu toate astea o freca hamul de ce fac eu.

| Stegman a răspuns:

Pai ai zis ca actuala e vecina cu tine, eu asa am inteles. Daca e vecina pe unde sa umble oameni daca nu pe acolo. Locurile sunt aceleasi nu se schimba. Esti cam parànoia mi se pare exagerat.

| Osana254 a răspuns (pentru Stegman):

A fost vecine unde am stat cu fostul nu aici.Eu acum locuiesc la sute de km de ei.