Incearca sa gandesti ca atunci cand ti se inghide o poarta, in spatele usii se afla inca 10 care asteapta!
Cauta si pe net avantajele de a fi singur si te vei soca sa vezi ca nu trebuie sa fii chiar asa de distrus pentru ca nu mai esti intr-o relatie.
Desi daca chiar tii la ea si simti ca nu iti este bine fara ea, de ce nu incerci sa repari lucrurile? Poate va veti impaca si de data asta va fi altfel...
Tocmai asta e..am lasat'o 1 saptamana sa se gandeasca..si dupa mi-a zis ca nu, ca ma iubeste dar nu ma poate ierta
Atunci, fii mascul! Treci cu atare peste eveniment. Crede-ma ca viata ta nu se rezuma la Alina, Sorina sau Alexandra(sunt nume fictive) plus ca ati fost doar 6 luni impreuna, daca aveati 6 ani intelegeam.
Poti sa faci multe lucruri si sa uiti de ea foarte repede daca iti doresti acest lucru cu adevarat. Totul depinde de tine, totul depinde de psihicul tau: CE VREI? daca iti raspunzi tu singur la aceasta intrebare atunci vei stii ce sa faci.
Nu uita ca viata e scurta si trebuie sa zambesti mereu! nu are rost sa fii trist, deci nu te mai uita la poze cu ea si nu mai asculta melodiile voastre
Hotaraste-te exact ce iti doresti: sa o uiti sau sa o recuceresti? si in functie de asta putem continua `terapia` ha ha, adica discutia mai departe.
Toate cele bune,
Anne
Ce vreau? Sa fie langa mine. Sa ma ierte, langa ea am invatat sa iubesc.
Iesi cu prietenii afara, distreaza`te. fa ceva pentru a fi ocupat.si asa nu o sa iti mai zboare gandul la ea. oricum nu o sa fie prea usor dar cu timpul o sa o uiti.
Fara sa zici ca-s nebun, dar daca ti-a gresit enorm si a fost doar vina ei, du-te la o curva sa te scoata din tot stresul acumulat, pentru ca stiu cum e. Dupa aia iei si stergi tot ce tine de ea, mesaje, numarul de telefon, TOT. Si faci cumva ca nici ea sa nu te mai caute, iti schimbi si tu numarul de telefon, etc. Iar ultimul pas e sa pui accentul mai mare pe prieteni si sa te distrezi dar si sa nu uiti ca orice relatie incheiata e un pas inainte si o invatatura in plus. Data viitoare cred ca stii ce fata ai nevoie pentru tine. mmmnu?!
Succes man!
Ai toata viata in fata ochilor! Liceul, facultatea, TOTUL! Si le lasi pentru o fata?!? maaaa., nu-i bine! Ai prieteni, du-te cu ei in excursii, distreazate, e doar o fata! Acuma te intereseaza doar de tine! Sin plus, exista femei pe lumea asta, nu numai aia.
Sa iti gasesti niste preocupari care nu o implica pe ea! incearca sa cunosti si alte fete! bafta! daca te consoleaza si eu sunt in situatie asemanatoare numai ca la mine e vorba de 4 ani
Incearca sa faci orice altceva care nu iti aduce aminte de ea, iesi cu prieteni distreaza'te ...sa nu o mai ai in cap ..in timp iti va trece ..bft
Incearca sa iti gasesti alte ocupatii..alte anturaje cu altii prieteni/prietene..iesi la un suc orice. dar incearca sa nu te mai gandesti la ea ca mai rau faci...in timp iti va trece
Mutubal întreabă: