| iAngel a întrebat:

M-am despartit de iubita mea, aveam 4 luni de cand suntem impreuna, astazi am vorbit cu ea la telefon imi spunea ca nu are rost sa continuam asa daca ne suparam amandoi(a facut o chestie care zice ca e vina mea, ca nu am inteles-o ca a vrut sa se distreze[a fost la discoteca fara mine] si ca dc nu am inteles-o[m-a invitat dar nu m-am dus ca nu puteam]) si a zis ca decat sa fim suparati amandoi mai bine ne despartim, a zis ca o sa sufere o perioada dar trece cu timpul, ca ea are nevoie de cineva sa o inteleaga, cum pot sa fac sa o uit.sau sa nu mai ma simt naspa? E clasa a 9a eu sunt a 10 a si suntem in acelasi liceu, deci o vad zilnic.(Mi-a spus sa o sun pe seara sa vorbim despre asta, ca nu are timp acum ca iese afara) si i-am zis ca o sa o sun, nu stiu ce sa fac.cum sa trec peste?(Inafara sa ies cu prietenii sau sa fac si altceva, ca am incercat si trece doar pe moment)

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In timp te vei obisnui cu ideea ca era o nesimtita si o sa treaca acel sentiment amoros care il ai in sufletul tau.

| LeontinAndrei a răspuns:

Imi pare rau sa aud de asa ceva, insa am sa fiu sincer cu tine chiar daca stiu ca adevarul doare. Ea a cam cautat motiv de cearta. Daca era sa tina cu adevarat la tine nu va desparteati voi din cauza faptului asta. Este o aberatie totala. Cum sa o uiti? Incearca sa te relaxezi, intinde-te in pat si respira cat de incet si profund poti. Te va ajuta sa te relaxezi putin. Apoi incearca sa-ti gasesti o alta fata, o relatie auxiliara (ajutatoare) chiar daca nu vrei. Cat timp vei fi cu acea fata incearca sa te gandesti doar la ea si nu permite gandului sa-ti fuga la fosta. In timp iti va veni tot mai usor si vei scapa de problema asta. De altfel exista si vorba "Foamea vine mancand" care se aplica si in cazul relatiilor (testat). Poate te vei indragosti de ea in timp si o vei inlocui astfel pe fosta, sau doar vei scapa de acele sentimente. Sunt mai multe metode de a trece peste asa ceva insa asta a dat rezultate pozitive i n proportie de 99%. Succeswinking

| Amelya02 a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Chiar nu`ti dai seama ca baiatul n-are ce face si vrea sa ne minta aici? uite`te cate intrebari are cu aceeasi tema, zi de zi acelasi lucru
eu cred ca e bolnav happy

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Amelya02):

Mda... am vazut intr-adevar intrebarile lui, sau o parte din ele. Acum... daca are chef de glume sau daca chiar are nevoie de ajutor, nu stiu sa-ti raspund deoarece nu-l cunosc deci nu imi pot da cu parerea, insa eu raspund de cele mai multe ori fara sa tin cont de numele de utilizator (o problema de-a mea).

| iAngel explică (pentru LeontinAndrei):

Nu este nicio gluma,Amy are doar ceva. vreau sa am o relatie cat mai perfecta,diseara cand o sa ma sune,nu o sa mai fie orgolioasa si o sa ii spun ca imi pare rau(in relatie noastre parintii nostri sunt apropiati,sunt prieteni,ne inteleg perfect) si mi-a spus si mama si mama ei,ca s-a dus cu fratele ei la discoteca,nu cu alte prietene sau baieti, nu a facut nimic rau, si a stat doar 2 ore pe urma a venit acasa,o sa ii zic ca imi pare rau ca am fost asa posesiv ca am fost gelos,si ca sa nu mai ne certam aiurea,sa trecem peste chestia asta,ca ne iubim cu adevarat(cand ii ziceam eu chiar nu are rost relatia noastra? ea tacea si spunea,eu inca te iubesc sa stii) ea ma iubeste,eu o iubesc, doar orgoliul din partea ei si vina mea, sper sa ma ierte!

| LeontinAndrei a răspuns (pentru iAngel):

Bun. Pot sa iti spun ca gelozia este un lucru foarte des intalnit si presupun ca si tu ai mai fost inselat. Poti aduce in discutie relatia trecuta aceea si sa-i spui ca e si normal ca ai fost gelos pentru ca nu stiai cu cine a fost, ce a facut acolo si ca nu vrei ca ea sa iti franga inima. Asta denota sensibilitatea ta si am observat ca foarte multe fete au o slabiciune pentru baietii sensibili. De altfel ii poti spune ca iti pare rau ca nu ai avut incredere in ea si ca vei face tot posibilul sa iti indrepti greseala. Incearca asawinking.

| JoshuaNNN a răspuns:

Look, din cate stiu parca ai mai avut o intrebare unde ai zis ca ai vb cu ea si ca nu se mai duce.Acum zici ca s-a dus ceea ce nu mi se pare normal, sa tinem cont pana la urma ca e impreuna cu tine nu cu frates-o.
Daca zici ca n-ai putut sa mergi cu ea, puteai s-o chemi acasa la tine sa va uitati la un film ceva, ca presupun ca se simtea mai bine langa tine decat intr-o discoteca cu nescunoscuti.
E o alegere complicata asta, dar daca vezi ca ea "insista" sa va despartiti, atunci las-o si cauta pe alta ca nu te merita.O sa ti se para o minciuna, dar numai exista fete cuminti in draga noastra Romanica... so, diseara vorbeste cu ea serios despre asta, vezi ce reactii are, cum se comporta si fa-ti o parere, mai merita sa stai cu ea sau nu.Bafta.

| iAngel explică (pentru JoshuaNNN):

Se comporta foarte dulce cu mine,si azi s-a comportat,dar am fost eu insistent si am enervat-o, mi-a zis si mama ca nu e bine ce am facut, astept seara sa imi cer scuze

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Nu trebuie sa o uiti gandeste-te si la ea