Salut prietene ce situatie pare rau doare si sincer daca as fi fost in locul tau eu nu m-as fi dat batut as fi luptat in continuare ii dovedeam ca eu sunt facut pentru ea si nu altul acum e decizia ta si apropo imi dau seama cat de greu este sa iubesti din tot sufletul si sa renunti iti este greu viata merge inainte dar daca ea apare mereu in gandul tau daca clipele petrecute impreuna apar in gandul tau razi zambesti si ea nu este...
Si de ce sa ma rog de ea si sa ii spun asta? Sa ma aiba la picioare cand vrea ea? NU. Cel mai bine intru intr-o alta relatie, ca daca e sa ne impacam iar,iar o sa ne despartim,asa mai bine incerc cu alta fata, care va sti cum sa ma iubeasca,a fost prima relatie pentru ea, o sa vada mai tarziu cum m-am comportat eu si va vedea ca am acceptat tot de la ea, altcineva la cate faze mi-a facut mie o lasa de mult!
Nasoala situatie.las-o asa nu-i mai da niciun semn sa vezi ce o sa te caute ea!
Sigur a fost influentata ori de prietenele ei ori de un alt baiat! nu cred ca ar renunta ea asa usor si mai ales fara sa dea un motiv! E influentata negativ de cineva! Dar daca nu se merita nu iti mai bate capul cu ea sa nu te faca de ras cumva!
Stisi eu am patit la fel chiar mai rau decat tine mie nu mi-a zis absolut nimic...am aflat ca mi-a sters nr ca mi-a dat ign am vazut eu si s-a combinat cu alta te inteleg perfect sper sa mergi mai departe cu capul sus pupici:*:*:*
RRSecularHumanist întreabă: