| oAnonim a întrebat:

M-am despartit de iubita mea, pe 25 martie trebuia sa facem 5 luni de cand suntem impreuna, am mai avut certuri si ne-am impacat, dar de 2 zile incoace, se purta indiferent si rece cu mine, vroiam sa vorbesc cu ea dar stiam ca daca ii voi reprosa se va enerva, chiar daca greseste, nu ii place sa i se reproseze.
Aseara trebuia sa ma sune sa vorbim, ca eu sunt in perioada de gratie, si nu m-a sunat, iar azi dimineata pe la 11 am primit un sms
"Alex, imi pare rau dar eu cred ca ar trebui sa punem punct relatiei.stiu ca e urat k o spun asa dar cred ca e cel mai bine, sper sa ramanem prieteni"
Mi-a dat un sms, nu m-a sunat, si am intrat pe facebook, si a pus la relatie "Single" si am vorbit cu ea pe facebook
Asta este conversatia de pe facebook :

Antonio Alex:Este decizia ta, daca tu consideri ca iti este mai bine asa, ma bucur pentru tine
Dar ar fi fost frumos sa ma suni sa imi spui asta, nu sa imi dai un sms stiind ca eu nu mai pot suna

26 minutes agoDiana Ionesti
stiu ca e urat...
dar

26 minutes agoAntonio Alex
Suna-ma sa vorbim

26 minutes agoDiana Ionesti
am considerat k emaibn asa
nu pot

26 minutes agoAntonio Alex
de ce?
Si ce te-a facut sa consideri ca este mai bine asa

25 minutes agoDiana Ionesti
trebuie sa fac baie si vn tata sa mancam
si nu pot
trebuie sa ma pregatesc de scl

25 minutes agoAntonio Alex
Bine, dar spune-mi aici, motivul care te-a facut sa crezi ca este mai bine asa

25 minutes agoDiana Ionesti
cred ca ne va fi mai bine asa]
eu trebuie sa ies

24 minutes agoAntonio Alex
Cand spui ceva, spui si motivul
Incerci sa ma eviti
Am inteles

24 minutes agoDiana Ionesti
nu

24 minutes agoAntonio Alex
Te dai batuta foarte usor, daca renunti la o relatie asa usor
Oricum, dragoste cu forta nu se poate, mergem inainte, ciao Diana

22 minutes agoDiana Ionesti
nu a fostdragoste cu forta
fost*

21 minutes agoAntonio Alex
Ma refeream la faptul ca nu o sa te "stresez" sau sa ma rog de tine sa mai avem o relatie, daca tu ai vrut sa ne despartim si consideri ca ne este mai bine asa, ma bucur pentru decizia ta, sunt de acord si eu cu asta

21 minutes agoDiana Ionesti
cred ca acum ai o impresie gresita despre mine
sinuimi doream sa fie asa
sper sa ramanemprieteni...

20 minutes agoDiana Ionesti
ramanem *

20 minutes agoAntonio Alex
Stai linistita, m-am obisnuit fara tine, imi este bine, in ultimul timp ai fost foarte indiferenta, m-ai pus pe ultimul loc, chiar nu mai are rost sa vorbim despre relatie

19 minutes agoDiana Ionesti
ks
oks
eu ies

19 minutes agoAntonio Alex
Tu ai luat totul ca o joaca, vreau doar sa stii ca nu te poti juca ca o jucarie, cu sentimentele cuiva
Bine, bafta

nu m.am jucat
q nineni

Te-ai "distrat"

nimeni*

Pa.

daa
stiamk asta vei spune
pa

18 minutes agoAntonio Alex
Un ultim lucru mai vreau sa-ti spun
Maturizeaza-te

18 minutes agoDiana Ionesti
?
bine

16 minutes agoAntonio Alex
Si ai fi putut sa imi spui asta de aseara, cand asteptam telefonul tau

Nu pot sa inteleg ce a facut-o sa ajunga la decizia asta. In fine. ce sa fac in continuare? Pot intra intr-o relatie cu o fata si acum daca vreau, sa fac asta? Totusi ma gandesc si la ea. Dar vad ca s-a pus punct.

6 răspunsuri:
| Allex7 a răspuns:

Salut prietene ce situatie pare rau doare si sincer daca as fi fost in locul tau eu nu m-as fi dat batut as fi luptat in continuare ii dovedeam ca eu sunt facut pentru ea si nu altul acum e decizia ta si apropo imi dau seama cat de greu este sa iubesti din tot sufletul si sa renunti iti este greu viata merge inainte dar daca ea apare mereu in gandul tau daca clipele petrecute impreuna apar in gandul tau razi zambesti si ea nu este...

| oAnonim explică (pentru Allex7):

Si de ce sa ma rog de ea si sa ii spun asta? Sa ma aiba la picioare cand vrea ea? NU. Cel mai bine intru intr-o alta relatie, ca daca e sa ne impacam iar,iar o sa ne despartim,asa mai bine incerc cu alta fata, care va sti cum sa ma iubeasca,a fost prima relatie pentru ea, o sa vada mai tarziu cum m-am comportat eu si va vedea ca am acceptat tot de la ea, altcineva la cate faze mi-a facut mie o lasa de mult!

| Chrisstine a răspuns:

Nasoala situatie.las-o asa nu-i mai da niciun semn sa vezi ce o sa te caute ea!

| AdelaElena20 a răspuns:

Sigur a fost influentata ori de prietenele ei ori de un alt baiat! nu cred ca ar renunta ea asa usor si mai ales fara sa dea un motiv! E influentata negativ de cineva! Dar daca nu se merita nu iti mai bate capul cu ea sa nu te faca de ras cumva!

| andreiemil a răspuns:

Dupa cate vad nu prea s-a terminat, nici ea nu stie ce vrea

| Floryna17 a răspuns:

Stilaughingsi eu am patit la felhappy chiar mai rau decat tine mie nu mi-a zis absolut nimic...am aflat ca mi-a sters nr ca mi-a dat ign am vazut eu happy si s-a combinat cu altahappy te inteleg perfect sper sa mergi mai departe cu capul sus pupici:*:*:*